Всичко от света на
модата
» » Дамски пръстените с камъни

Дамски пръстените с камъни

5-04-2015, 14:14
1158
0
Дамски пръстените с камъни

Пръстен с камък - той е привлекателно ценно бижу. За начало нека да разберем в какво се състои разликата между скъпоценни и полускъпоценни камъни.

Пръстените с полускъпоценни и поделочными камъниПолускъпоценни и твърди камъни, използвани при производството на signets не по-често, отколкото благородни. Това име те са получили благодарение на това, че в природата се срещат много по-често, отколкото скъпоценни камъни. Съответно, много по-ниска ще бъде и цена за този пръстен.

До най-популярните модели signets с полускъпоценни и поделочными камъни включват:

 • Пръстен с гранат. Въпреки, че много нарът се свързва единствено с огнено-червени камъни, има и други разновидности: камъни жълтеникав оттенък, оранжеви или, дори, виолетово-зелени. Тяхната характерна особеност - яркост и цвят переливы. Затова пръстен с този камък ще се превърне в чудесен подарък поразителен и страстен натурам.

 • Женски пръстен с аметистом. Повечето скъпоценни камъни са много различни цветове и затова може да ги обърка. Въпреки това, само не аметист. Лилаво му блясък се познава веднага. Пръстен с такъв камък на най-добри резултати барышням, в гардероба си, които преобладават романтичните тоалети на нежни пастелни тонове.

 • Пръстен с тюркоаз. За тюркоаз се характеризира с ярко син цвят и копринена или стъклен блясък. Пръстенът е с големи овални тюркоаз камък е идеален за творчески натурам.

 • Пръстен с кехлибар. Амбър не се отнася до полудрагоценным камъни, но въпреки това той често се използва при производството на signets. На специална жребият кехлибар, в който втвърдени някакво насекомо.

 • Пръстен с топаз. Можете да намерите топаз най-различни цветове: сини, лилави, обезцветени и т.н., Пръстен с такъв камък, благодарение на неутрален цвят и елегантност, подходящи всяко момиче.

 • Пръстен с агатом. Ахат се случва в различни цветове: бяло-черно и лилаво. Този пръстен е подходящ, преди всичко, поклонницам класически стил дрехи .

 • Пръстен с лазуритом. Лазурит най-често има ярко синия цвят с бели включвания. Пръстен с този камък наделит образ на обладательницы озадачаващи и някаква магия.

 • Пръстен с сердоликом. Карнеол притежава характерна полосчатой структура. И най-често е червен, зеленикав или бял цвят. Този пръстен, както и в предишния случай, ще ви позволи да създадете загадъчен начин, а също така, благодарение на ярък цвят, ще привлече вниманието към ръцете си обладательницы.

 • Пръстен с хризолитом. Аквамарин - твърд камък с жълто-зелен оттенък. Пръстен с този камък може да изглежда перфектно на ръката на всяко момиче. Важното е - правилно да съответства на цвета, яркостта и размер.

 • Пръстен с оникс. Оникс - прозрачен камък различни нюанси на кафяво и бяло. Пръстен с този камък е най-добре да се носят с елегантни класически неща. • Пръстените със скъпоценни камъни  Ако сте решили да вземете за себе си пръстена със скъпоценния камък, преди всичко, не забравяйте за това, че те са най-добре не се комбинират с полускъпоценни камъни. Нека да е по-добре да бъде един пръстен, подбрани с вкус.

 • Пръстените със сапфири. Сапфиру е присъща характеристика блясък и синьо-син оттенък. Пръстен с този камък е най-добре и е подходящо за вечерно излизане в светлина, а също и особено специални случаи.

 • Пръстените с диаманти. Както е известно, най-добрите приятели на момичетата - диаманти. Ги отнасят към най-скъпи камъни. Ако правилно изберете такъв пръстен, а след това да могат да се носят не само по празниците, но и през седмицата (само ако не се страхувате от него се губи).

 • Женски пръстен с рубин. Рубин е червен камък с магента блясък. Този пръстен е най-добре отговарят на ярки жени, които не желаят да се скрие своето благополучие и успех.

 • Женски пръстен с изумруд. Смарагд - една от разновидностите на беррила, притежаващ характерен зелен цвят. Особено популярни са пръстените с изумруд в рамки от малки диаманти.


 • Дамски пръстените с камъни

  Дамски пръстените с камъни

  Дамски пръстените с камъни

  Дамски пръстените с камъни

  Дамски пръстените с камъни

  Дамски пръстените с камъни

  Дамски пръстените с камъни

  Дамски пръстените с камъни

  Дамски пръстените с камъни
  Интересен по темата
  Окачване с диамантен пръстен
  Окачване с диамантен пръстен
  Окачване с диамантен пръстен - това е сбито, навсякъде подходящо статус украса. Как да изберете този аксесоар е и какви форми и видове на суспензии с
  Сребърен пръстен с диамант
  Сребърен пръстен с диамант
  Сребърни пръстени с диаманти имат много предимства. На първо място, те струват много по-евтино от злато, и особено на платина, те изглеждат елегантно
  Пръстен със сапфир и диаманти
  Пръстен със сапфир и диаманти
  Пръстен със сапфир и диамантен пръстен - това е любимото бижу на кралски особи - точно го избрали като брачни принцеса Даяна и Кейт Мидълтън. Извън
  Златен пръстен с диамант
  Златен пръстен с диамант
  Златен пръстен с диамант говори за високо статута си обладательницы, я изискан вкус и чувство за стил. Такива скъпи накити - това е шик и изключват,
  Пръстен с александритом
  Пръстен с александритом
  Златното или дори сребърен пръстен с александритом - удоволствие не е евтино, защото този камък е сам по себе си ценен е достатъчно високо. От друга
  Пръстен с аквамарином
  Пръстен с аквамарином
  Аквамарин - красив естествен камък, който отдавна се използва от бижутери. Пръстен с аквамарином ще бъде идеален подарък за всяко момиче, независимо
  Сребърен пръстен с гранат
  Сребърен пръстен с гранат
  Сребърни пръстени с гранат предпочитат жените от всички възрасти, независимо от социално положение и стилистични предпочитания в облеклото.
  Пръстен с камък
  Пръстен с камък
  Много от съвременните момичета се отдадете на удоволствието да се носят пръстени с камъни, само защото те са скъпи. Разбира се, ако става въпрос за
  Пръстен с агатом
  Пръстен с агатом
  Пръстен с агатом - това е чудесен подарък както на себе си от нас, така и всеки друг представител на нежния пол. Много хора избират бижута с този