» » Кожени бижута - стилни класически
 • (5-04-2015, 14:16)   
 •   0   
 •  1074 
href="/sites/default/files/dalia/kozhanye_ukrasheniya_-_stilnaya_klassika_0.jpg">
Кожени бижута - стилни класически

Кожа - това е един от първите достъпни за жените материали, от които да се създаде красива обстановка. Досега известните дизайнери и обикновени рукодельницы правят от него прекрасна украса.

Кожена гривна

Кожени гривни, носени от племенни още жена, тогава те бяха много прости. Те представлява кожено конец с нанизанными камъни. Днес обаче тя е истинско произведение на изкуството. Всички кожени гривни условно можем да разделим на два вида:

 • Стегнат. В основата на твърдия гривната е с твърд метал, който обтягивается кожата. В такъв случай гривна може да украшаться големи скъпоценни камъни, които подчертават стойността на естествена кожа и правят гривна луксозен. Твърди гривни често допълват колекцията amatures, скъпи бижута. Те стават допълнение към вечернему рокля или стилен заедно за екскурзия в ресторант. Също и хармонично те изглеждат с есента нарядами - пуловери, палто с ръкави в три четвърти и т .д.

 • Меки. Те не са с твърда основа и свободно се чувстват в ръка. Тази обстановка лесно ще донесе в облеклото си докосване этничности. Меки китки, не декорируются скъпоценни камъни, поради което те са по-достъпни. Меки китки са популярни сред младите момичета. Те са много гъвкави. • Гривна от кожа перфектно се съчетава и с дънки и с купальниками. Аксесоар може да украшаться:
  з
 • аклепками;

 • веригата;

 • бутони и други метални елементи. • Гривни, направени от дебела кожа, могат да се запази формата, така че те също украсена с камъни. Но в този случай, те най-често полускъпоценни. Мека гривна с един голям камък може да се допълни с рокля или костюм в стил кэжуал.

  Специално внимание изискват гривни от змийска кожа, които винаги ще са актуални, особено когато в света на модата е изключително популярни животни щампи. Каишките могат да бъдат лак или има естествена текстура.

  Кожени обеци

  Обеци от естествена кожа, изглеждат самобытно и привлекателно. Те могат да бъдат във формата на цветя, листа, пера, пръстени, медальони. Кожени обеци може да се счита за класика - естетически те са оценени не по-малко, отколкото на бижута от благородни метали. В зависимост от дизайна, те са способни да допълнят облеклото на всеки стил.

  Обеци-халки от твърда кожа са подходящи за абсолютно всеки наред. А ето и обеци от змийска кожа ще изглежда дори не всяка рокля, така че с тях трябва да бъде по-внимателно. Пера от мека, тънка кожа изглеждат много впечатляващо. Те вървят добре с леки блузками и къси рокли сдържана дизайн.

  Кожена огърлица

  Колие от кожа и заема достойно място в света на модата. Дизайнерите периодично се включват в колекциите си, а ето рукодельницы, напротив, постоянно експериментират и създават нови модели на колиета, понякога удивляя неговия външен вид. Затова се търсят уникално и оригинално колие на стойност не в дизайнерски колекции, както и от истински hand-made-на майстори.
  Колие от кожа може да бъде няколко вида:

 • плетенное;

 • отпечатан;

 • дебела кожена конец с кожена висулка. • Също така в основата, за да колие може да бъде плосък широк метал, който обтягивается фина еластична кожа. Това огърлица може украшаться скъпоценни и полускъпоценни камъни, метални елементи или мъниста. Широко плоско колиета много напомня за украса на жените, така че да го нося по-добре с дрехи почивка, който подчерта ще идентичност и в същото време истинската красота на жената. Това могат да бъдат плътно прилепнали рокли без бретелей или леки, но не са прозрачни блузи с открити рамене. Също така добре се съчетават с нощни нарядами.
  Кожени бижута - стилни класически

  Кожени бижута - стилни класически

  Кожени бижута - стилни класически

  Кожени бижута - стилни класически

  Кожени бижута - стилни класически

  Кожени бижута - стилни класически

  Кожени бижута - стилни класически

  Кожени бижута - стилни класически

  Кожени бижута - стилни класически
  Заедно с"Кожени бижута - стилни класически" също четат: