» » Панела-шапка - аксесоар за елегантните жени
 • (5-04-2015, 14:16)   
 •   0   
 •  517 
Панела-шапка - аксесоар за елегантните жени

Не толкова отдавна на върха на популярността са се появили " -барети, които са въвели на мода не са известни дизайнери, както рукодельницы и групировка hand made. Смотрелся този аксесоар ръчно изработени толкова ефектно и елегантно, че той вмиг се превърна в търсен сред модата в почти всички посоки.

Какво е панела-шапката?Панела-шапка - това е панела, който е отгоре украсена с малка главичка. Тя обикновено е не по центъра на главата, както и малко на ваша страна. Малки шапки могат да бъдат копие на всяка голяма, тази шапка, и не е задължително това трябва да бъде в женски вариант. Например, класически мъжки шапки-бутилки също могат да се окажат на женското ободке.
В основата на ръба е направен от метал или пластмаса, а самата шапка от шифон, сатен, коприна или лист филц. В основата на панела се прави тънък, едва забележим, така че ще се оформи усещането, че шапката се държи на главата себе си. Това придава особен чар на аксесоар. За украса на капачката могат да се използват:

 • пера;

 • сатенени панделки;

 • игли;

 • цветя;

 • дантела;

 • лъкове (от по-големите до най-малките);

 • мъниста и т.н. • Панела-шапка за лятото начин на

  За лесен малко рокли или topa с къси панталони напълно отговарят на мини-панама. Тя може да бъде класически светли цветове (бяло, слама) или да съответстват на модерен цветен тенденции. Важното е, че на нея е контрастен на цвета на лентата, и тя външен вид прилича на панама.

  В такъв ободке дори ще излезе на плажа, само не забравяйте, че мини-шапката не ви защитава от слънчевите лъчи.

  Панела-шапка в романтичен стил

  Събрали се на среща или романтична разходка с млад мъж, подходящо ще бъде да украсяват косата си лек ръб-главичка. За случая е по-добре да вземете шапка от памук, шифон или сатен, украсена не много пера или дори, дантела. Аксесоар може да бъде направено от същия материал, че и облекло. В този случай това ще бъде само от полза.

  Избор на панела за коса не забравяйте, че той напълно трябва да се слее с дрехи и да не бъде твърде вычурным, иначе си начин заплашва да се безвкусен.

  Панела-cap семпло

  На пръв поглед изглежда невероятно, че толкова стилен и ярък аксесоар, като панела-шапката може да допълни бизнес стил, в който се поставят само на строг, класически рокля. За начина на успешна бизнес-вумен безупречно подходящ мини шапка във формата на класически мъжки цилиндъра. Тя може да бъде украсена само с контрастиращи лента средна ширина. В този случай трябва да забравим ярки пера и мъниста.

  Колела-шапка за вечерно облекло

  Аксесоар за вечерна рокля трябва да бъде луксозен и напълно да съответства на стила на рокли или костюми. За рокли-калъф и сдържана рокли в пода класически цветове трябва да изберете елегантен панел-шапка във формата на цилиндър. Сполучливо украшение за аксесоар, ще бъдат перлена нишка, вместо лента или мрежа в цвета на капачката, която ще излезе далеч извън нейните области. При това, окото може леко да покрива лицето си, като по този начин давайки на загадочности на ректора на образа.

  Ако вашата рокля е екстравагантна, светло, тогава по-добре изберете декорация за коса с перо, което не трябва да бъде естествен цвят. Писалката може да има цвят на основно облекло.

  Младите момичета до мини рокли от леки материи да изберете мини-шапка с цвете. В този случай размерът на цветето може да надвишава размера на самата капачка и именно това ще даде заедно нежност и изящности.

  За парти, в ретро-стил, напълно отговарят на шапката, плетенная от сатен лента, украсена с малко цвете с дълги тичинки. Този аксесоар ще бъде прекрасно съчетават с роклята и обувките в ретро-стил.
  Панела-шапка - аксесоар за елегантните жени

  Панела-шапка - аксесоар за елегантните жени

  Панела-шапка - аксесоар за елегантните жени

  Панела-шапка - аксесоар за елегантните жени

  Панела-шапка - аксесоар за елегантните жени

  Панела-шапка - аксесоар за елегантните жени

  Панела-шапка - аксесоар за елегантните жени

  Панела-шапка - аксесоар за елегантните жени

  Панела-шапка - аксесоар за елегантните жени
  Заедно с"Панела-шапка - аксесоар за елегантните жени" също четат: