• (5-04-2015, 14:17)   
  •   0   
  •  953 
Златен медальон

Бижута не просто се представят като ценен подарък. Понякога тя се превръща в семейната реликва и да се предава от поколение на поколение. Най-често като такава стойност избират разкриваща медальон от злато.

Какво представляват медальони от злато?Това е доста сложно в изпълнение на украса. Размерите му рядко надвишават 5 см в диаметър. Най-често форма на продукта овална или кръгла, но има и по-оригинални решения. Например, съвременните бижутери предпочитат класиката златен медальон-сърце или цвете форма.

Вътре може да се постави нещо таен или важно: уорд, снимка, талисман. Ето защо често златен медальон медальон нещо много лично и си рядко парадират.

Оригинални медальони от златоЗа бижутери разкриваща златен медальон - благодатна почва за експерименти и полет на фантазията. Днес могат да бъдат закупени крайни продукти или да поръчате нещо уникално според собствените си скици.

През цялата златен медальон често украсени със скъпоценни камъни. Първоначално погледна ажурная преследване или растителни орнаменти. Бижутери активно използват популярната днес емайл и злато медальоне се появяват сложни рисунки. Това е по-младежки възможности за дизайн.

Ако вие търсите нещо, което в перспектива ще се предава по наследство, си струва да обмислят всичко до най-малкия детайл и да си поръчате разкриваща медальон от злато с инкрустиран. Камъни избират най-различни. Ако това е класически, по форма и цвят златен медальон, подходящ рубини или изумруди. В по-модерна обстановка е украса от злато къде по-оригинално.

Освен сложната форма, може да експериментирате малко с цвят. Например, медальони от бяло злато с камъни ще изглежда особено необичайно, ако го украсят сапфири или диаманти.
Златен медальон

Златен медальон

Златен медальон

Златен медальон

Златен медальон

Златен медальон

Златен медальон

Златен медальон

Златен медальон
Заедно с"Златен медальон" също четат: