» » Как правилно да изберете висулка на врата си?
 • (5-04-2015, 14:29)   
 •   0   
 •  576 
Как правилно да изберете висулка на врата си?

Коя жена не е в моята колекция бижута поне няколко висулки? Той ще даде на вашата врата финес и нежност. Верижка с висулка ще изглеждат страхотно в комбинация с почти всякакъв вечерна дрехи почивка, нещата в уличном стил, с коктейльным рокля и много други неща.

Видове висулки

На първо място медальони на врата разделени по предназначение, така че избора бижу, струва си да знаете за него. Видове висулки има достатъчно много:

 • висулка - украса;

 • медальон;

 • аромакулоны;

 • религиозен висулка (често религиозни мотиви, използвани в бижута);

 • медальон-талисман или амулет;

 • часовници-висулка . • Разбира се, най-популярни - това е висулки бижута, към тях може да се дължи и на часовници и частично религиозни висулки. Те са изпълнени от различни материали - благородни и не благородни. Най-ценни се считат за бижута от бяло злато и платина. Висулки от злато не се различават само по своята красота, но и издръжливост. Висулка от платина не ще царапаться и ще служат дълги години.

  Бижута, медальони могат да украшаться скъпоценни камъни, като диамант лукс. Тази обстановка може да се дължи на елитен продукт. Блясък, камъни придава декорация специално шик и високата цена, затова истинските групировка не съжалявам за тях пари.

  Медальони могат да се извършват под формата на някаква геометрична фигура, силует на животно, риби, насекоми или дами профил. Най-универсални са геометрични фигури - кръг, квадрат, триъгълник, звезда и така нататък.

  Дизайнери украсяват ги с камъни или кристали, като по този начин давайки им блясък. На голяма популярност се радват на висулки във формата на сърце. Той е идеален за влюбени. Това може да бъде цяло сърце или други големи от него, която показва, че значими други е уговорено обладательницы кулон. Вторият вариант кулон за влюбени, може да служи една двойка от замъка и ключ или сърца със заключващ дупка и ключ. При един от партньорите е ключ, а втората - основната част. Изглежда е много символично.

  Кой висулка въпрос точно за вас?

  Въпреки, че в самата жалба декорации, то трябва хармонично изглежда на вас. Висулка трябва да се избират в зависимост от формата на лицето, дължината на шията и цвят на кожата. Ако изберете украса на подарък, тогава вие трябва да знаете тези правила, за да скилидка, за да украсата не само хареса момичето, но и е наближило.

  На тен на кожата да изглежда хармонично висулка на врата на жълто и червено злато и абсолютно абсурдно - от сребро. А момичета с бяла кожа, напротив, идват светли метали (платина, бяло злато, сребро).

  Също така при избора на кулон е важен цвета на очите. Към карим очите по-добре да вземем висулка с тъмно червени камъни, те изгодно да се подчертае дълбочината на очите. Зелени очи перфектно с лилави камъни. Обладательницы сиви очи могат да ликуват, тъй като те отиват абсолютно всички камъни.

  Следващият важен критерий - това е дължината на шията. За обладательницы дължина на шията е по-добре да изберете висулка скромен размер, на кратко не е груба веригата, а жените с къси вратове абсолютно противопоказано висулки на къса верига и обемни бижута. Те ще бъдат много, което не е изгодно подчертаят вашите форми, така че избягвайте ги.

  Доста важни, колкото и да е странно, пропорциите на тялото. Висулка на шията е много ярка украса. Ако погрешно изберете, той може да подчертае недостатъците на вашата фигура, дори ако те са съвсем незначителни. Ако торса кратко, тогава не си струва да избират авторитетни, големи висулки. По-добре да изберете верига средна дължина и същата не е голяма висулка, тогава украса хармонично подхожда на вашия стил.
  Как правилно да изберете висулка на врата си?

  Как правилно да изберете висулка на врата си?

  Как правилно да изберете висулка на врата си?

  Как правилно да изберете висулка на врата си?

  Как правилно да изберете висулка на врата си?

  Как правилно да изберете висулка на врата си?

  Как правилно да изберете висулка на врата си?

  Как правилно да изберете висулка на врата си?

  Как правилно да изберете висулка на врата си?
  Заедно с"Как правилно да изберете висулка на врата си?" също четат: