• (5-04-2015, 14:30)   
  •   0   
  •  1098 
Бижута от бяло злато

Бяло злато - това е изкуствено създаден от благородния метал. Това е много издръжлив метал, може да се сравни с платина. Именно затова тя често служи като алтернатива на му в създаването на скъпи бижута.

Италианско бяло злато

Всеки почитател на красивите бижута знае италиански злато. Тя се отличава не само със специален изглед на обработка, но и дизайн - всичко е злато, произведено в Италия, се отличава със своя стил. Сред другите бижута италиански бижута от злато, много ясно се открояват със своята елегантност, голяма част от изделията се извършва в ажурном стил. От своя страна, блясъкът на бяло злато, само засилва зашеметяващ ефект.

Маркови италиански бижута от бяло злато за жени могат да имат 750-та и 18-каратную тест. Изключително рядко да се намери злато 585-ра проба. В света също са популярни не само за бижута от известни марки, но и изделия от майстори, за които бижу занаят е родословно. В основата на тези майстори се съхраняват рецепти сплави в тайна.

Към още една особеност на италианския бяло злато може да се дължи цялостна шлифовку изделия. Но внимавайте: тази техника често се радваше на компанията, която се приготвя не са качествени, низкопробные изделия. Затова обръщайте внимание на етикет, цена и стил, в която е извършено украса.

Как да изберете златна украса?При избора на бижута от бяло злато си струва да се обърне внимание на това, благородно е, или не. Благороден се смята за сплав от злато и платина или паладий ("благородните" метали). Неблагородным се нарича сплав с цветен метал.

Освен това избора на красивото златното украшение за една жена, си струва да знаем, че бялото злато е много по-изгодно изглежда в комбинация със скъпоценни камъни. Блясък, камъни и дълбочина на цветовете ще направи бижу от бяло злато, по-ценно и ще го аристократичности.
Бижута от бяло злато

Бижута от бяло злато

Бижута от бяло злато

Бижута от бяло злато

Бижута от бяло злато

Бижута от бяло злато

Бижута от бяло злато

Бижута от бяло злато

Бижута от бяло злато
Заедно с"Бижута от бяло злато" също четат: