• (5-04-2015, 14:31)   
 •   0   
 •  462 
Брошка - кора от лимон начин!

Искате да изглеждате луксозно и стилно? След това облечете се в брошка. Това правило се научили жените още през XVII. Техните брошки различават изобилие от скъпоценни камъни. За век аксесоар е претърпял някои промени. Украса се прави от различни материали, изпълнени в различни стилове и направления. Придворни дами и мисли не биха могли, че могат да бъдат брошки във формата на части от тялото на животните и суспензии.

Стилове на брошки

Брошка не може да се носят просто така. Тя адаптира към заедно и трябва да бъде връхната точка на образа. Има няколко стилистични направления брошки:

 • Флорални мотиви. Аксесоара е с форма на рози, орхидеи, лилиуми и други красиви цветя. "Цвете" често е украсена със скъпоценни камъни, включително и благородни. Обожавам да гледам рассыпь от диаманти на венчелистчетата на цвете.

 • Етнически мотив. В зависимост от фигурата и тъкани, които преобладават в начина си можете да вземете брошка в ковбойском духа, африка, индийския и така нататък. Дизайнери-патриоти създават брошки в национален стил, които хармонично подчертават етнически мотиви в облеклото.

 • Хералдиката. Даде свой образ аристократичности, значението е възможно с помощта на брошки, която по своя дизайн напомня на поръчката или старинни рицарски кръст. Разбира се, до това да украсят нужда от специален инвентар, но преди излизането на стойност трябва да се консултира със стилист, за да лукса на камъни не е твърде cloying.

 • Камеи. Това е модно посока трябваше да бъде да се хареса на момичетата и младите жени. Брошки са произведени под формата на женските профили, пейзаж, животни, птици, насекоми и приказни (анимационни) герои. Тази брошка, ще яркост дори ежедневното заедно. Модни дънки и риза, украсена с малък брошью ще изглежда стилно и елегантно.

 • Верига. Брошка се извършва под формата на многослойни вериги, те могат да стоят на един голям камък, оградените в метал. Тези брошки често стават център на светския начин - момичетата много обичат да украсяват го споделите своите рокли. • Стил на вашата брошки трябва напълно отговаря на стила на облекло, в противен случай той ще бъде хармоничен и като следствие на вкус.

  Как правилно да носят брошка?

  Всъщност, не просто да се отговори на въпроса, как правилно да носят брошка. Можете да го носите на шляпке, косата, вратовръзка , риза, рокля, шарфе, палто, яке, жилетке, забрадка и приели. Важното е, че ще аксесоар е напълно съответства на вашия начин.

  Искате да създадете по един прост, но елегантен начин? Изберете рокля скромен дизайн без презрамки, вратовръзка тънък шал на врата и го заколите брошью с малки камъчета. Имайте предвид, че този костюм без брошки ще бъде абсолютно не е интересно.

  Обличали прост вязаный сако на върха на topa и чувствате, че дрехите ви скучни? След това разредете брошью с няколко големи камъни. Ако вашите вещи маркови и хвана високи разходи, тогава аксесоар трябва да бъде ценен или от качествени бижута.

  Однотонную риза може да украсите с помощта на брошки-висулки, която ще замени вратовръзка. Вашият строг стил бъде заменен от елегантност и шик. Искате да облечете рокля с дълбоко деколте, но не изпълни своя начин на еротика? След това декорирайте лямочку рокли луксозна брошью, и дрехите ви ще чувствен и съблазнителен.

  Брошка помогне да осеннему начин на изключителност. Закиньте единия край на широк шал на раменете и заколите на кръстопът ювелирную щифт с камъни или фигурки. Такъв прост аксесоар хармонично комплимент към облеклото си. Вместо игли може да се използва всяка друга брошка. Също така можете да украсите него шапка или барета. Но знайте, че този вариант не е подходящ за ежедневните работи, по-добре да го оставите за вечерта или важно събитие.
  Брошка - кора от лимон начин!

  Брошка - кора от лимон начин!

  Брошка - кора от лимон начин!

  Брошка - кора от лимон начин!

  Брошка - кора от лимон начин!

  Брошка - кора от лимон начин!

  Брошка - кора от лимон начин!

  Брошка - кора от лимон начин!

  Брошка - кора от лимон начин!
  Заедно с"Брошка - кора от лимон начин!" също четат: