• (5-04-2015, 14:32)   
 •   0   
 •  633 
Колие с диаманти

Диамантена огърлица - една сбъдната мечта за много жени, които ценят престиж и блясък. Днес бижутерите създават истински произведения на изкуството, където се сливат не само на диамантите, но и други скъпоценни камъни.

Варианти на златната огърлица с диамантиТака че, изборът е комбинация от камъни може да дойде не само от личния ви вкус, но също така и с оглед на цвят облекло, то естеството на събитието и на целия образ.

 • Огърлица от злато с диаманти. Този класически дует, носени от кралицата, първата дама на страната и други изключителни жени, които запомнила историята. Ако огърлица се подбират по множество наряди, и ако го е планирано пускането под различни цветови комбинации, тогава по-добре да спрете избора на този вариант, защото диамантите се съчетават с всички цветове. Най-популярните модели на колиета изпълнени в цветя и абстрактни теми. Колие с геометрични фигури изглежда строго и е подходящ за специални и официални събития.

 • Огърлица от сапфири и диаманти. Колие Шопард със сини сапфири будоражит на масивен външен вид, обаче, той не е единственият представител на този вид продукти. Сини сапфири-добре се комбинират със сини или бели неща. На черен фон син цвят няма да бъде толкова осезаемо, като зелен или бял.

 • Огърлица с изумруди и диаманти. В изумрудах има нещо колдовское - прекрасен зелен цвят е особено красив в комбинация с черен, бял и жълт нарядами. Изумрудено-диамантена огърлица много по-добре изглежда, когато в продукта присъства на нито един голям камък, или няколко по-малки. Превес на зелените камъни опростява външния вид на огърлица.

 • Колие с диаманти и перли. Това е най-аристократичное комбинация от колие, обаче, предвид факта, че "животът" на перли е много малък, и обикновено не е повече от сто години, то тогава въпроса за необходимостта от такъв колиета остава отворен. Въпреки това, тази недолговечная красотата огърлица от перли с диаманти е в състояние да изрази нежността и красотата на женската природа, и следователно такъв дует, си струва да си избрали.


 • Колие с диаманти

  Колие с диаманти

  Колие с диаманти

  Колие с диаманти

  Колие с диаманти

  Колие с диаманти

  Колие с диаманти

  Колие с диаманти

  Колие с диаманти
  Заедно с"Колие с диаманти" също четат: