• (5-04-2015, 14:36)   
 •   0   
 •  714 
href="/sites/default/files/dalia/avtorskie_ukrasheniya_iz_serebra_1.gif">
Авторски бижута от сребро

Бижута от сребро са доста популярни в днешно време. Продукти съчетават в себе си стилен дизайн и достъпна цена в даден момент. Така, например, ако златно бижу с скъпоценния/полудрагоценным камък ще струва определена кръгла сума, а след това сребърно бижу може да струва в десетки пъти по-евтино.

Заради евтин стойност на изделия от бижутери има възможност да експериментирате с форми и дизайн, създаване на уникални авторски бижута от сребро. Такива бижута обикновено са с необичаен дизайн и всъщност са въплъщение на фантазията и творчеството на бижутера. Тук няма да срещнете лаконичных изделия, които са препълнени рафтове на магазините. Всеки продукт поотделно и единично вашия екземпляр, така че приобрев сребърни бижута ръчна изработка, спокойно може да претендира за уникалност.

Необичайни изключителни сребърни бижута от сребро
Безгранична фантазия на автора и липсата на шаблонните стандарти ще позволи да се създаде един наистина невероятен авторски бижута от сребро. В зависимост от вида на продукта има няколко основни класа:

 • Обеци и клипове. Тук фантазията на авторите се разкрива в най-пълна степен. Обеци под формата на цветя, листа, пеперуди, звезди - всичко това не е по силата на бездушни машини. Тези оригинални бижута от сребро ще направи женски образ е по-интересно и запомнящо се.

 • Гривни. Украса за ръце отдавна се използват от женски пол. Да си спомня поне източните красавици танцуват омаен танци. Ръцете им винаги са били украсени с ярки аксесоари, за да ги използват, за да привлекат внимание по време на танца. Каишките могат да бъдат изпълнени с помощта на оригинални сплитки или пръстени. Върху вътрешната част На авторското сребро бижута могат да бъдат гравирани инициалите на автора или неговата търговска марка.

 • Висулки, брошки фиби. Се считат за второстепенни аксесоари, но играят важна роля в създаването на стил. Най-любим жанр автори - цветна и нечовешки животински тема. Брошка във формата на раскрывшейся лилии или висулка от сребро под формата на хубава ведмежонка? Вие решавате. • Всички изброени авторски сребърни бижута са с стилен дизайн и необичайна повърхност. Голямо предимство на този на бижута - тя може да поръчате лично. Това е авторът приема поръчки и извършва в съответствие с вашите лични желания. Оригиналната украса от сребро може да се даде в чест на Сребърна сватба , Осми март или друга паметна дата.
  Авторски бижута от сребро

  Авторски бижута от сребро

  Авторски бижута от сребро

  Авторски бижута от сребро

  Авторски бижута от сребро

  Авторски бижута от сребро

  Авторски бижута от сребро

  Авторски бижута от сребро

  Авторски бижута от сребро
  Заедно с"Авторски бижута от сребро" също четат: