• (5-04-2015, 14:36)   
 •   0   
 •  250 
Огърлица от злато

Не е тайна, че дамите са много любители на бижута. С тяхна помощ може да се направи изображението по-елегантен и луксозен. Декорации могат поискани от евтин материал (стомана, алуминий, пластмаса), като в този случай тя ще се нарече бижутерией, или от ценни метали или сплави (злато, сребро, платина), тогава те ще имат правото да се нарече бижута заговор.

Сред бижута и има класификация в зависимост от вида на продукта. Най-модерният с право се смята за огърлица от злато. В превод от френски "огърлица" означава същото, че и мъниста и се превежда като "врата". За разлика от мъниста и верижки, колиета има по-широка централна част, която може да декорироваться изваяни рисунки и оригинален модел.

Златното колие се счита за елегантен аксесоар, предназначени за специални случаи, излизане на светлина. За ежедневното използване могат да се вземат сбито огърлица от злато, без вложки. В този случай е уместно да бъде и на работа в офиса, и в празнична атмосфера.

Видове злоти колиетаВ зависимост от вида на закрепване на камъни в колиета и формата на продукти може да се разпредели на няколко условни групи:

 • Сквалаж. Представлява ивица от злато, която е здраво прикрепена скъпоценни камъни. Сквалаж обикновено плътно обхваща врата. И колиета има окачване, която се намира в района на трапчинки в областта на шията, което изглежда много женствена и закачливо.

 • Колие-ривиера. Тук камъни закрепени така, че да не се вижда мястото на присъединяване рамки.

 • Масивна колие-обръч. Представлява златен кръг, плътно в близост до врата. В следващия кръг може да се намира елегантен медальон. Това колие е подходящ офисному стил на облеклото, тъй като е доста резервиран. • Освен тази класификация има разделение на колиета в предвид, използвани в него камъни. Всеки камък има определено значение, което понякога дори се усеща и на енергийно ниво. Така, например, едно златно колие с топаз има силни защитни свойства и предпазва от уроки и други негативни влияния. На шията светловолосых момичета топаз ще изглежда особено нежно, а страстен брюнеткам той ще даде същата "жар".

  Златното колие с гранат ще изглежда по-умерено, но в същото време на кървавия цвят на камъка, които придават продукт нарядности и изтънченост. Хората смятат, че нарът е символ на смелост и храброст, затова, след като огърлица с този камък ще докладва за себе си като за силна независима жена. Нарът също така има лечебни свойства и може да доведе до нормално кръвно налягане.

  Женственост и нежност се характеризира с златното колие с перли. Перли обикновено нанизани на тънка верига и стават като че ли "рассыпанными" по врата. Перлена огърлица може да се направи в един или няколко реда. Перлата избират по-светли на цвят, и верига за колие се приготвя от бяло, по-рядко жълто злато.

  Освен скъпоценни камъни огърлица може украшаться златни топки, кулонами или просто да има оригинална форма на запояване.

  От носенето на огърлица?  Красиво златно колие е не само добре допълнение на празничната кит, но и самостоятелен декоративен елемент. Въпреки това, този елегантен аксесоар в никакъв случай не може да се носи всеки ден, особено с дрехите в стил casual . Колие е изключително атрибут на празничното облекло.

  За да впечатли публиката силно впечатление, само трябва да се яви в огърлица от злато, с диаманти и сапфири. Именно тези камъни правят една жена, неустоим и ослепителен, в истинския смисъл на думата. По-скромни, се считат за огърлица от злато, с полускъпоценни камъни: фианитами, изумруди, цирконием, гранати и опалами.
  Огърлица от злато

  Огърлица от злато

  Огърлица от злато

  Огърлица от злато

  Огърлица от злато

  Огърлица от злато

  Огърлица от злато

  Огърлица от злато

  Огърлица от злато