• (5-04-2015, 14:37)   
 •   0   
 •  545 
href="/sites/default/files/dalia/zolotye_ukrasheniya_s_brilliantami_1.jpg">
Златни бижута с диаманти

"Най-добрите приятели на момичетата - това диаманти" - една песен, обретшая популярност след изпълнението си на секс-символ на мъжете и изключителен пример за подражание на жените Мерилин Монро . Именно благодарение на това, без съмнение, една жена-епоха, фразата се превърна в афоризмом и отговор на вечния мъжки въпрос "какво да се даде на една жена?"

Диамантите са най - добрите дипломати

Диамант - физическо произведение на изкуството. Съвършенството на лицата, загадъчен блясък и чистота - всичко това го прави обект на възхищение. Исторически погледнато, това ограненный диамант във всички времена е смятан за показател за състоянието. В древни времена, на този камък е считан за един магически, способни да придадат на собственика му храброст и сила. В много култури също е бил посочен да се защитят, способен да се защитава от духове, от тъмните сили, уроки, а в индийската култура го до ден днешен се отнасят към скалите с лечебни свойства, който може да излекува хората от заболявания и за изчистване на организма. Сега бижута от злато с диаманти са едни от най-добрите начини да се инвестиции и предизвикване на женски сърца, че, всъщност, от прагматична гледна точка може да се дължи на понятия отождествленным. Както показва практиката, диамантена огърлица и многократно ставаше най-добрият инструмент за помирение с жена. В края на краищата кой от нас не върви на малки отстъпки, само веднъж примерив подобен лукс?

На какво да се обърне внимание при избора на бижута с диаманти?

Основните критерии при оценяването на камъните са им цвят и чистота. Най-популярни по целия свят се радват на класическите бели диаманти. Класифицирани фасетиран диаманти по специална оттеночной таблицата, където най-висока цена на безцветни диаманти със синкав оттенък и безцветни-високи, а към по-евтини са слабо оцветени в кафяво, сиво, жълто, зелено и лилаво, в зависимост от наситеността на цвят.

Също дипломиране нюанси зависи и от теглото на самия камък:

 • до 029 карата оценява по 7 оттеночным групи;

 • големи и средни (от 030 карата и по - горе) - от 9-ти. • Не подлежат на такава оценка на цветни или фантазийные диаманти, кои са червени, зелени, жълти, розови и сини. Това се дължи на факта, че тези камъни са изключително редки, а защото им цена в няколко пъти по-голяма от цената на бялото. Бели камъни, като най-често се използват за производство на различни декорации. Най-голяма популярност се ползват обеци и колие от диаманти. Класическата комбинация е продукт с камъни от благородни метали жълто злато. Според легендата, тази обстановка, красовалось на врата на самата Клеопатра. Огърлица с диаманти от бяло злато или платина - украса изключителна красота. Неговата невероятна черта е, как резонират бял метал с прозрачни диаманти, допълват взаимно и създават уникален блясък. Такова продукт придава вечернему начин на дами особена изтънченост, чар и завършеност.

  Чистотата на камъка можете също се категоризират по групи в зависимост от това, колко много в него дефекти и как ще ги отстраняване на тегло. Качеството на камък често се определя от съотношението на цвят и чистота на формата на финансиране, където от стойността на стойности пряко зависи от стойността му, и колкото те са по-високи, толкова по-ниско качество, а с него и цената. Елитни златни бижута с диаманти са произведени с използване на най-качествени камъни и метали от най-висока проба. Освен това, дизайнът на тези продукти често са авторски, а защото процесът на набиране на модели, е по-отразяващи и подчеркивающей характер, от естествената красота и блясък в очите, ще ви чудесно удоволствие на всяка жена.
  Златни бижута с диаманти

  Златни бижута с диаманти

  Златни бижута с диаманти

  Златни бижута с диаманти

  Златни бижута с диаманти

  Златни бижута с диаманти

  Златни бижута с диаманти

  Златни бижута с диаманти

  Златни бижута с диаманти
  Заедно с"Златни бижута с диаманти" също четат: