• (5-04-2015, 14:39)   
 •   0   
 •  434 
Бижута от тюркоаз

Ярката и напълно уникална палитра от нюанси на тюркоаз привлича погледи и интересите на жените най-различни възрасти и комплекций. Самата дума "тюркоаз" в нашия език се появиха от персийския "победоносная" или "събирането на щастието". Бижута от естествени камъни тип тюркоаз не само изглеждат много впечатляващо, но и положително влияние върху настроението на човека, са неговият амулет.

Декорации от естествен тюркоаз: каква е тайната на популярността?Както е известно, в синьо и зелено нюанси благоприятен ефект върху организма и са цветя, спокойствие и добро настроение. Когато на ръката си гривна от тюркоаз, вие сте постоянно на него посматриваете и по този начин се зарежда с добро настроение.

Но не само приписанные син камик мистични и лечебни свойства стават причина за закупуване на бижута от тюркоаз. Те са почти универсални, тъй като ще можете да ги носите по всяко време на годината. През лятото колиета и обеци отлично ще бъдат комбинирани с леки дълги сарафанами или къси шифоновыми рокли. А през зимния период можете спокойно да се носят вязанные бял или кремав пуловери и туники с влязат с украшения-гривни. На светъл фон тюркоаз изглежда най-изгодно.

Бижута с тюркоазАко смятате, че бижута с тюркоаз - прерогатив на млади момичета, тъй като на жени по-възрастни те изглеждат евтино, а след това прав. Разбира се, нежна бижута - изключително летен и младежки вариант. Но златни бижута с тюркоаз изглеждат стилни и женствени.

 • Най-добре се съчетава тюркоаз със светъл оттенък на среброто. Сребърни бижута с тюркоаз са американски традиционните етнически изделия. Именно декорации в стила на индианците се радва на голяма популярност сред младите хора. Бижута от тюркоаз в сребро - това е не само висулки или висулки. Оформят този камък колани, гривни и брошки, бижута за коса.

 • Бижута от тюркоаз в злато и правят в етнически стил. Но по-голяма популярност се ползват обеци, висулки или огърлици в по-елегантния изпълнение. Обикновено са комбинация от жълто злато с рубини е по-подходящ блондинки. А момичета с тъмни коси трябва да се обърне внимание на бижута с тюркоаз от бяло злато. Бижута от тюркоаз в злато под формата на брошек перфектно ще допълнят тоалета, когато присъства синьо-зелени на цвят. Например, можете да се облечете тюркоазено рокля и бяло сако, а на него приколоть брошка.


 • Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз