• (5-04-2015, 14:39)   
 •   0   
 •  636 
Бижута от тюркоаз

Ярката и напълно уникална палитра от нюанси на тюркоаз привлича погледи и интересите на жените най-различни възрасти и комплекций. Самата дума "тюркоаз" в нашия език се появиха от персийския "победоносная" или "събирането на щастието". Бижута от естествени камъни тип тюркоаз не само изглеждат много впечатляващо, но и положително влияние върху настроението на човека, са неговият амулет.

Декорации от естествен тюркоаз: каква е тайната на популярността?Както е известно, в синьо и зелено нюанси благоприятен ефект върху организма и са цветя, спокойствие и добро настроение. Когато на ръката си гривна от тюркоаз, вие сте постоянно на него посматриваете и по този начин се зарежда с добро настроение.

Но не само приписанные син камик мистични и лечебни свойства стават причина за закупуване на бижута от тюркоаз. Те са почти универсални, тъй като ще можете да ги носите по всяко време на годината. През лятото колиета и обеци отлично ще бъдат комбинирани с леки дълги сарафанами или къси шифоновыми рокли. А през зимния период можете спокойно да се носят вязанные бял или кремав пуловери и туники с влязат с украшения-гривни. На светъл фон тюркоаз изглежда най-изгодно.

Бижута с тюркоазАко смятате, че бижута с тюркоаз - прерогатив на млади момичета, тъй като на жени по-възрастни те изглеждат евтино, а след това прав. Разбира се, нежна бижута - изключително летен и младежки вариант. Но златни бижута с тюркоаз изглеждат стилни и женствени.

 • Най-добре се съчетава тюркоаз със светъл оттенък на среброто. Сребърни бижута с тюркоаз са американски традиционните етнически изделия. Именно декорации в стила на индианците се радва на голяма популярност сред младите хора. Бижута от тюркоаз в сребро - това е не само висулки или висулки. Оформят този камък колани, гривни и брошки, бижута за коса.

 • Бижута от тюркоаз в злато и правят в етнически стил. Но по-голяма популярност се ползват обеци, висулки или огърлици в по-елегантния изпълнение. Обикновено са комбинация от жълто злато с рубини е по-подходящ блондинки. А момичета с тъмни коси трябва да се обърне внимание на бижута с тюркоаз от бяло злато. Бижута от тюркоаз в злато под формата на брошек перфектно ще допълнят тоалета, когато присъства синьо-зелени на цвят. Например, можете да се облечете тюркоазено рокля и бяло сако, а на него приколоть брошка.


 • Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз

  Бижута от тюркоаз
  Заедно с"Бижута от тюркоаз" също четат: