• (5-04-2015, 14:41)   
 •   0   
 •  354 
Необичайни декорации

Сега мнозина се опитват да се открояват от тълпата си дрехи, стил или аксесоари. И колкото по-оригинално ще бъде на изображението, толкова по-добре. Ето защо все повече момичета предпочитат да придобият не прости, а необичайни декорации, които са в състояние не само да привлече вниманието към себе си, но и да изразите своята "непохожесть".

Преглед на необичайни бижута
 • Архитектурни орнаменти. Известният френски бижутер Филип Турнер е произвела фурор със своята колекция от пръстени във формата на известни сгради по света. За производството На един модел понякога отнема около 5 месеца, което се отразява на тяхната стойност. При това популярността на необичайни златни бижута достатъчно голяма.

 • Пръстен с тайната. Наистина чисто женски украса. В края на краищата, никой не обича тайните тъй като те са. При натискане на специална закопчалка на капака на този необичаен бижута от злато или сребро се отваря, а вътре може да бъде миниатюрен цвете, птица или друга фигурка. При някои модели вътре няма нищо и тогава могат да го използват за съхранение на малки машинарии.

 • Пръстени-руни. Дизайнер на Joan Зикера е създала колекция от необичайни накити от сребро във формата на руни. Всяка пръстен копира една от скандинавските руни и изпълнява определена задача.

 • Анатомични украса. Тези пръстени представляват миниатюрни органи на човека, като например на щитовидната жлеза, мозъка, на сърцето. Такива необичайни сребърни бижута популярни сред медицинските работници.

 • Оригиналната украса за комьютерщиков. Необичайни обеци представи финландската компания Чао & Marina. Те са направени под формата на емотикони, кавичките и удивителни знаци.

 • "Апетитни" декорации. Направени тези украшения във формата на храна. Много странно изглежда висулка-торта или обеци-гевречета.

 • Нестандартни сватбени декорации. Всяка булка няма да се откаже да пробвам изделия като купидонов, сърца и влюбени парочек. • Най-необичайни декорации - оригинални идеи  Много гарнитура създават дизайнери, благодарение на своята фантазия. Това могат да бъдат пръстени, обеци, висулки и необичайни накити за косата. Те могат да имат формата на клечки за дрехи, на притежателя на пердета, клетки за птици или автомобилни гуми.

  Но може би най-оригиналните ще бъдат не само изображения на органи на тялото, зверове, руни и скелети, но и материал за производство. В края на краищата, освен сребро, злато и платина, много често се използват други материали. Така, например, в хода на пластмаса, керамика, сушени плодове, семена, мъниста, копринени конци, пера, дърво.
  Необичайни декорации

  Необичайни декорации

  Необичайни декорации

  Необичайни декорации

  Необичайни декорации

  Необичайни декорации

  Необичайни декорации

  Необичайни декорации

  Необичайни декорации
  Заедно с"Необичайни декорации" също четат: