• (5-04-2015, 14:41)   
 •   0   
 •  249 
Необичайни декорации

Сега мнозина се опитват да се открояват от тълпата си дрехи, стил или аксесоари. И колкото по-оригинално ще бъде на изображението, толкова по-добре. Ето защо все повече момичета предпочитат да придобият не прости, а необичайни декорации, които са в състояние не само да привлече вниманието към себе си, но и да изразите своята "непохожесть".

Преглед на необичайни бижута
 • Архитектурни орнаменти. Известният френски бижутер Филип Турнер е произвела фурор със своята колекция от пръстени във формата на известни сгради по света. За производството На един модел понякога отнема около 5 месеца, което се отразява на тяхната стойност. При това популярността на необичайни златни бижута достатъчно голяма.

 • Пръстен с тайната. Наистина чисто женски украса. В края на краищата, никой не обича тайните тъй като те са. При натискане на специална закопчалка на капака на този необичаен бижута от злато или сребро се отваря, а вътре може да бъде миниатюрен цвете, птица или друга фигурка. При някои модели вътре няма нищо и тогава могат да го използват за съхранение на малки машинарии.

 • Пръстени-руни. Дизайнер на Joan Зикера е създала колекция от необичайни накити от сребро във формата на руни. Всяка пръстен копира една от скандинавските руни и изпълнява определена задача.

 • Анатомични украса. Тези пръстени представляват миниатюрни органи на човека, като например на щитовидната жлеза, мозъка, на сърцето. Такива необичайни сребърни бижута популярни сред медицинските работници.

 • Оригиналната украса за комьютерщиков. Необичайни обеци представи финландската компания Чао & Marina. Те са направени под формата на емотикони, кавичките и удивителни знаци.

 • "Апетитни" декорации. Направени тези украшения във формата на храна. Много странно изглежда висулка-торта или обеци-гевречета.

 • Нестандартни сватбени декорации. Всяка булка няма да се откаже да пробвам изделия като купидонов, сърца и влюбени парочек. • Най-необичайни декорации - оригинални идеи  Много гарнитура създават дизайнери, благодарение на своята фантазия. Това могат да бъдат пръстени, обеци, висулки и необичайни накити за косата. Те могат да имат формата на клечки за дрехи, на притежателя на пердета, клетки за птици или автомобилни гуми.

  Но може би най-оригиналните ще бъдат не само изображения на органи на тялото, зверове, руни и скелети, но и материал за производство. В края на краищата, освен сребро, злато и платина, много често се използват други материали. Така, например, в хода на пластмаса, керамика, сушени плодове, семена, мъниста, копринени конци, пера, дърво.
  Необичайни декорации

  Необичайни декорации

  Необичайни декорации

  Необичайни декорации

  Необичайни декорации

  Необичайни декорации

  Необичайни декорации

  Необичайни декорации

  Необичайни декорации