• (5-04-2015, 14:44)   
 •   0   
 •  886 
Украса за врата

Отдавна жените украсени своята врата различни гердан, бусами от метал, кожа и други налични материали. Днес, за да се създаде хармоничен начин трябва да се знае какво има украса около врата му и както те се наричат. Разбира се, повечето от тях имат своя произход в далечното минало, но всяка година съвременните дизайнери ги променят и подобряват, давайки им нов облик. И така, има пет основни видове бижута на врата:


 • колие - първото женско украшение на шията си, която представлява от себе си камъни, монети, перли, мъниста нанизани на конец;

 • мъниста - мъниста с различни размери, продетые на конци или верига;

 • колие - подвид колиета с дебела център, което може да се направи от скъпоценни, полускъпоценни камъни или мъниста;

 • ривиера ("дунав") - камъни или кристали, закрепени на конци, без интервали;

 • верига - секции от тел от благородни благородни метали, съединени в едно цяло. • Украса на врата на кожата  Кожени накити на врата му са се появили благодарение на племенните жените, които създадоха за себе си колие от подръчни материали, в това число и на кожата. До наше време украса от кожа .лизинговото на значителни промени, но не е загубило популярност. Той може да бъде под формата на огърлица или с нажежаема жичка с допълнителни елементи - скъпоценни или полускъпоценни камъни, понякога дизайнерите радват с доста оригинални решения, допълват голямото украшение на шията брошью. Но също така той може да има елегантен дизайн, без допълнителни подробности.

  Украса на врата от плат  Матерчатое украса нашею се появи заедно с модата на hand made. Рукодельницы умело се обърна парчета плат в сладък аксесоар. От плат могат да бъдат изпълнени като отделни елементи, така и на основата. Много привлекателно изглежда нанизани брошка или по-големи камъни с мека цветастую или однотонную плат. Достатъчно е една брошки или повече камъни за изграждане на луксозна и елегантна декорация. Благородности и аристократичности на вашето заедно да можете да добавите украса на врата яка, която изглежда перфектно за рокли, ризи и блузах.

  Вязаное украса на шията на една кука  Вязаное украса на една кука - това е гордостта на посоката на hand made. Такъв продукт е достоен да заеме достойно място сред стилните женски аксесоари. Бижу може да има скромен размер и дизайн или, напротив, да бъдат под формата на огърлица. Прежди и фантазия майстори в състояние да аксесоар за всеки стил и посоката, в която ще се превърне в достоен конкурент на черешката на врата на бижута. Достатъчно оригинално изглеждат възли мъниста, които могат да са плоски или обемни единици.
  Украса за врата

  Украса за врата

  Украса за врата

  Украса за врата

  Украса за врата

  Украса за врата

  Украса за врата

  Украса за врата

  Украса за врата
  Заедно с"Украса за врата" също четат: