• (5-04-2015, 14:44)   
 •   0   
 •  1183 
Големи бижута на врата

Бижута не са предназначени само, за да допълни образа. Те са в състояние коренно да го промени, да подредите акценти и играе ролята на удар на облекло. Масивни бижута за врата през този сезон изключително популярни. Стилисти, които ги използват в своите творби с най-голямо удоволствие.

Модни дамски накити на вратаНа върха На популярността днес са големите бижута на врата му с камъни. Те могат да затегне не само на веригата от злато или сребро. Интересно изглежда комбинация от камъни и копринени ленти, плътни бисерных колани от кожа.

Модерни остават дълги, масивни бижута на врата. Това може да е тънка метална верижка с голяма висулка, висулка от разсипа камъни. Ако искате да вземете масивно колие, като същевременно се запази крехкост и романтика, потърсете варианти от множество малки цветя или други елементи, свързани в едно голямо украшение.

Големи бижута на врата му: как правилно да се носят?Ако откриете забележително и луксозно бижу не е трудно, то правилно да го съчетаете с дрехи е много по-трудно. За да не изглежда като воин в доспехи, трябва да запомните няколко основни правила.

 • Колкото повече и сложната си украса, толкова по-лесно и лаконичнее трябва да бъде дрехи. Обемна декорация на врата, особено ярко или цветно, трябва да се носят само върху основни и прости модерен дамски ризи , блузи, голф или topa.

 • Женски накити на врата трябва да играе главната роля. Масивна неща самодостаточны и собствената им влязат с украшения-гривни или обеци не е необходимо. В противен случай рискувате да приличат на цигански.

 • Не забравяйте и за особеностите на своята фигура. Основен жените подобно бижу ще покаже лоша услуга и ще направи образ на още по-пълните и тежко. Това се отнася и за много миниатюрни и слаби момичета, на тях такива колиета, ще изглежда като робство.

 • Големи бижута на врата трябва да бъде или сложни форми, или на ярки цветове.


 • Големи бижута на врата

  Големи бижута на врата

  Големи бижута на врата

  Големи бижута на врата

  Големи бижута на врата

  Големи бижута на врата

  Големи бижута на врата

  Големи бижута на врата

  Големи бижута на врата
  Заедно с"Големи бижута на врата" също четат: