• (5-04-2015, 14:45)   
 •   0   
 •  790 
Кожени гривни

По рафтовете На магазини може да се намери не много аксесоари, които еднакво добре са подходящи както за любителите на ярките, различни и дори екстравагантни бижута, така и истински скромникам, които носят само годежен пръстен. А кожени гривни са способни да се хареса и на онези, и на другите. Те добре се вписват в различни ансамбли, подчертавайки индивидуалност и неповторим стил на техните обладательницы.

Защо точно кожа?

Този материал е бил използван за направата на гривни от древни времена. И всичко това, благодарение на своята надеждност, здравина и преценка външен вид. Той лесно се поддава на обработка, са много пластични и в ръцете на опитен, изкусен майстор в състояние да се превърне в истинско произведение на изкуството. Той може да даде всеки цвят - това също е важно за създаване на модерни декорации, в това число женски кожени гривни за ръка. Освен това, новите технологии позволяват да се променят и фактура на този дар на природата. Кожата може да стане лъскава, или лачена, както и, напротив, груба и сплъстена, замшевой.

Материал изглежда благородно. На него изглежда страхотно инкрустация от полускъпоценни камъни и скъпи метали.
Кожени гривни ръчна изработка можете да направите сами в домашни условия. Трябва да се прояви своите творчески способности, и нов, стилен аксесоар като допълнение към вашето китката и ще зарадва не един сезон поред. Още едно предимство на тези бижута - те не са излизали от върха на модния олимп.

Видове женски кожени гривни
 • Широки и достатъчно масивни модели. Това активно украса, не обръщат внимание на които е абсолютно невъзможно. Особено контрастиращи разгледаме по-смело изглеждат такива аксесоари от кожа ярки нюанси. С тяхна помощ може да се направи акцент на определен цвят, бране на още няколко неща в подобна тоналност.

 • Тънки въжета, които се поставят на ръка няколко оборота. Днес те са на върха на популярността. Такива сега има, може би, всеки си на модата. В областта на модата и носи часовник на тези стилни браслетах от кожата.

 • Варианти с метални вложки. Актуални нитове, катарами и особено шипове. Това са агресивни модели, които отразяват темперамент на своята любовница. Идеални за тези момичета, които могат да бъдат не само "бели и пухкави", но и при случай може да покаже ноктите.

 • Модни кожени гривни с кристали Сваровски. Бляскава gizmos за amatures, всичко блестящо и ярко. Тези аксесоари са подходящи като добавка към вечернему начин.

 • Плетени гривни от естествена кожа. Най-често това е тих аксесоари от материал от естествени нюанси. Те са подходящи за почти всички дрехи, може би, това е тяхното основно предимство. Гривни, изработени от естествена кожа дантели, украсени и неординарно.

 • Комбинираната екземпляри с камъни, сребърни, бронзови покритие, дърво, кожа. Такива украшения изглеждат скъпо и луксозно. Кожени гривни от злато - това е статус аксесоари, които се равняват на бижута, изделия.

 • Кожени гривни на Пандора. Те представляват основата, върху която може да се сложи на различни мъниста, размер и различни възможности за всички поводи. Окачване на такива изделия се продават отделно. Носенето на такъв аксесоар интересно е това, че тя представлява увлекателен процес, или играта, в хода на която човек всеки път получава ново уникално украшение. Оригинални мъниста се продават в различни страни на света, така че може да ги внесат по време на пътуване в чужбина като сувенири. След това си гривна ще представи книгата на пътуване. Вярно, си струва това удоволствие не е евтино.


 • Кожени гривни

  Кожени гривни

  Кожени гривни

  Кожени гривни

  Кожени гривни

  Кожени гривни

  Кожени гривни

  Кожени гривни

  Кожени гривни
  Заедно с"Кожени гривни" също четат: