• (5-04-2015, 14:45)   
 •   0   
 •  1520 
Сребърни дамски часовници Ник

Е трудно да си представим съвременната делова жена без часовник. Този аксесоар, необходим на първо място за определяне на времето, освен това служи като прекрасно допълнение начин на класа "бизнесвумен". Малка подробност, която, без да привлече вниманието към себе си ненужно внимание, ще говорите на околните за вашата организация и деловитости. Сребърни дамски часовници Ника - това е добра възможност както за всеки ден, така и на изхода.

За марката

Търговската марка е регистрирана през 2003 г. в Русия. Тя има ясна специализация: произвежда ръчни часовници от благородни метали: злато и сребро. Продукти предлага се в мъжки и женски асортимент. Освен това, под този същата марка отделно излизат скъпоценни гривни за часовници.

В своя щат фирма има като часовникари, които отговарят за добрата работа на механизмите на продуктите, така и на бижутери, основната задача на които е да се направи истински произведения на изкуството. Това позволява на златен и сребърен часовник границите на Ник се конкурират с призната от западните производители в този пазарен сегмент.

Детайли

Всеки продукт си има паспорт, в който ясно да формулира проба на среброто № 925. Всички модели действа фабрична гаранция до 2 години.

Ръчен дамски сребърни часовници Ник разнообразни по своя дизайн:

 • Класически модел. Те се отличават с дискретен и елегантен външен вид. В тях няма излишни детайли, те са лесни и тези са добри. Идеални за тези, които гравитират към перфектни форми, без които не губят актуалността си с течение на времето.

 • Добри екземпляри с инкрустация от диаманти. Това е един прекрасен подарък, който може да се направи като едно младо момиче-coed, така и в зряла възраст и проведена бизнес жена. Сребро в женски часа Ника изглежда много по-благородни и скъпоценни посочете само усилват този ефект.

 • Модерни варианти в стил хай-тек. Те обикновено са с гладки сребристи влязат с украшения-гривни за часовници Ника, без вензелей и инкрустации, а ги циферблат също се различава минимализъм. Това е избор на модерни модата.


 • Сребърни дамски часовници Ник

  Сребърни дамски часовници Ник

  Сребърни дамски часовници Ник

  Сребърни дамски часовници Ник

  Сребърни дамски часовници Ник

  Сребърни дамски часовници Ник

  Сребърни дамски часовници Ник

  Сребърни дамски часовници Ник

  Сребърни дамски часовници Ник
  Заедно с"Сребърни дамски часовници Ник" също четат: