• (5-04-2015, 14:53)   
 •   0   
 •  1103 
Дамски сребърни часовници

Красивите часовници не е просто поредният аксесоар в гардероба на жените, а е доста полезно и необходимо нещо. Модерен избор ви позволява да вземете модели и за най-взискателните дами. Швейцарски сребърни часовници - това е перфектният подарък за жена. За да го изберете, трябва да знаете някои тънкости.

Ръчен часовник сребро: какво да изберем?Сред множеството от модели и дизайн много е трудно веднага да вземете за себе си подходящ аксесоар. За начало да разберем, кой вариант е по-голям всички подходящ точно за вас.

 • Джобен сребърен часовник. От мъжкия гардероб в женски перекочевало много неща, а сега и аксесоари постепенно стават универсални. Днес можете да се срещнете представители на нежния пол с изискан чифт сребърни с часове. Тяхното фундаментално разлика от мъжките в това, че за дамских модели на дизайнери излезе с най-сложни декорации и форми. Корпусът може да бъде не само кръгла или овална форма, се срещат модели във формата на цвете или на сърцето. Тя е украсена с ярки камъни, цветен емайл, се използва комбинация от няколко метали. В резултат на това се оказва доста необичаен и стилен аксесоар. Защото и цената може да бъде както много скромен, така и значително висока. Тези дамски сребърни часовници са подходящи елегантна жена, на определен статут, в края на краищата, това е не толкова красива украса, колко символ на богатство и лукс.

 • Часовник в сребрист корпус със стандартен каишка. Този вариант е подходящ за бизнес на жените. Гривна максимално лесен, без декоративни елементи. Това е дневната модел за офис, така и за всеки ден. Самият корпус, като правило, също е направен без използването на камъни или други украшения.

 • Дамски сребърни часовници с гривната могат да бъдат направени във формата на настоящия наручного украса. Това е по-вечерен, изискан вариант. Като правило, такива украси правят под формата на клонки с листа или цветове. Дамски сребърни часовници с декоративен гривната добре ще допълни всяка вечер начин. Те "се сприятеляват" като със стилен женски брючным костюм , така и с малка черна рокля . Отличителните белези на този аксесоар е да се използва набор от камъни, гравировок, вложки от контрастен метал и емайл. • Часовници ръчни дамски сребро: мебели или кварцов механизъм?  Почти сигурно жената ще започне търсене на перфектната украса, идващи от външни характеристики. Вече в края може да стане въпрос за това, какъв вид механизъм-добре. Механични сребърни часовници общоприето е класика, но им трябва да се прекрати. Така че това е избор на по-възрастните жени, които ще бъдат в състояние да оценят такъв подарък. Енергични, млади и по-подходящи модели женски часовници кварц от сребро. Те работят на батерии и не се нуждаят от специални грижи, както и повечето съвременни дизайни направени именно с батерии.

  Дамски сребърни часовници: критерии за избор на  Сега по-детайлно ще се спрем на избора на перфектния аксесоар. В салона ще ви е трудно веднага да се ориентира, защото изборът на истината е страхотно. Защото в началото дома помислете и си представете, какво точно искат да намерят. Дамски сребърни ръчен часовник избираме по следните критерии:

 • размер на циферблата (не забравяйте, че на първо място часовник трябва да изпълнява основната си функция, дори и най-фини, но твърде малки часики с течение на времето ще започне да дразни);

 • честотата на използване (за всеки ден, по-добре да се обърне внимание на прости модели, които лесно ще съчетаете с всякакви дрехи и аксесоари, както и за освобождаването и специални случаи, трябва да бъдат изящни часовници от сребро - изискани и сложни );

 • дизайн трябва да съвпада с предпочитания от вас стил на облекло (сребърни ръчен часовник трябва да списываться във вашия всекидневен имидж, също така е важно да се реши: това ще бъде допълнение към изображението или на неговата жар).


 • Дамски сребърни часовници

  Дамски сребърни часовници

  Дамски сребърни часовници

  Дамски сребърни часовници

  Дамски сребърни часовници

  Дамски сребърни часовници

  Дамски сребърни часовници

  Дамски сребърни часовници

  Дамски сребърни часовници