• (5-04-2015, 14:54)   
  •   0   
  •  568 
Обеци от платина

Декорация от платина - това е символ на просперитет и платежоспособност, добро и дори безупречен вкус на притежателя му. Този метал се счита за супер издръжлив, траен, но е много скъпо. Той не предизвиква раздразнения и алергии.

Благородна украса

Ако искате да инвестират средства, за да направи незабравим подарък на близък човек, платина обеци могат да станат прекрасен вариант. Изделия от този материал не се страхуват от него почти никакви щети, те не излизат от мода и не са включени в цената.

Платина и бяло злато, на пръв поглед много си приличат, но при по-внимателно вглеждане, скъпи къс и неговите сплави не оставят златото, нито най-малък шанс за титлата, поради своята износоустойчивост, твърдост, наситеността на цветовете.

Комбинация със скъпоценни камъни

Платина, увеличен със скъпоценни камъни, започва да се играе по съвсем нов начин, придобива нов смисъл.

Обеци от платина с диаманти ще украсят всяка жена, подходящи за ученици в светлина и ще изненада дори опитните. Този аксесоар ще покаже успеха на своята обладательницы.
Добре се съчетава благородния метал със сапфири. Обеци от платина със сапфир - "кралския камък" - прекрасният избор за една жена, която не иска да остане незабелязана.

Обеци от платина са подходящи не само за роскошному вечернему заедно, те се допълват и класически строг костюм. Тези бижута са подходящи за жени с различни нюанси на кожата, подчертават сини, кафяви, зелени очи и тъмна коса.

Платина обеци - това е комбинация от минало и настояще. Това е точно това, което можете да дадете вместо хиляда думи, това, че ще оценят всяка жена, която несъмнено ще се превърне в фамильной стойност. Такъв подарък ще е подходящо за сватбено тържество, годишнина от сватба, за годишнина и като настояще подчинени начальнице.
Обеци от платина

Обеци от платина

Обеци от платина

Обеци от платина

Обеци от платина

Обеци от платина

Обеци от платина

Обеци от платина

Обеци от платина
Заедно с"Обеци от платина" също четат: