• (5-04-2015, 14:54)   
 •   0   
 •  535 
Пръстен от платина

Платина - това е благородния метал е сиво-стомана цвят. Неговата цена е по-висока, от стойността на златото, тъй като произведен платина в тринадесет пъти по-малко. До достоинствам може да се дължи своята чистота (не повече от 5% примеси) и простотата грижи. Затова пръстен от платина, се считат за лукс, който може да си позволи да не е всеки. Понякога бижутерите създават златни пръстени с елементи от платина, като по този начин увеличава стойността на продукта.

Поради практичността метал младоженците често го избират като материал за годежни пръстени - той не накърняват или и не се драска. В същото време, то може да се превърне в символ на безбедной и щастлив живот.

Платина, пръстени украсяват не по-малко от луксозни и скъпи камъни, сред които най-популярни са:

 • сапфир;

 • диамант;

 • смарагд. • Бял, благороден метал цвят перфектно подчертава красотата и дълбочината на цветовете на камък.

  Пръстен от платина с диамантен пръстен  Диамант - това е невероятно красив, прозрачен камък, който говори за безупречен вкус и високо изобилие го обладательницы. Платиновое пръстен може да украшаться като големи камъни, така и на малки. Понякога бижу с диамант россыпью струва по-скъпо. Това може да се дължи на стойност работата на бижутер, авторитетностью на марката или с общо тегло камъни. Завладяващ блясък на няколко диаманти изглежда не по-малко евтино, отколкото роскошность мандатът на един камък. Освен това най-често пръстен с един голям камък има дискретен дизайн. То е причинено от желанието да отвлича вниманието от чистота и бижута от метал и камък на формата, излишни извивки и елементи.

  Не рядко диамант комбинация с други скъпоценни камъни, които не по-малко изгодно изглеждат в рамка от платина. Благородството на метал е в състояние да се подчертае чистотата и дълбочината на цвета веднага няколко камъни. Тази комбинация от великолепие прави бижута украса естетически безценен и, разбира се, е невероятно скъпо.

  Пръстен от платина със сапфир  Дълбок син цвят на сапфир във всички времена покорял сърцето на богати и влиятелни хора. За една жена да получи в дар този скъпоценен камък означаваше признание за своята красота. Сапфир обичат младите момичета, така и зрели жени. Всяка осигурена дама смята за свой дълг да имат в колекцията на този горд камък.

  Платинен пръстен със сапфир - това е своето аристократично бижу украса. За разлика от много други камъни, сапфир рядко се използва малка по размер. Скромни обеми не позволяват покажи само великолепието на цветовете му. Големият камък е в състояние да даде много повече за декорация, отколкото россыпь. За да подсили блясъка на сапфир често пръстен полива още и диаманти. Малки скъпоценни камъни придават на продукт изчезналото блясък и го правят още по-ценно. Диаманти в състояние да измени естеството на продукта е от аристократичен, непокорен украса на скъпоценен аксесоар, от който се носи свобода и автономия.

  Пръстен от платина с изумруд  Трудно е да си представим по-ярка комбинация от платиновое пръстен със сапфир. Бездънна, чистият зелен цвят, като никой друг чудесно се допълва с благороден бял метал. Лукс смарагд не се нуждае от допълнение, затова украсяват го може, само не по-малко скъпоценен диамант. Естествен блясък на камък ще даде пръстен с изумруд необходимо трептене и яркост. Елегантност украса говори за състоянието си обладательницы. И весел зелен цвят за нейната лекота и жизнелюбии. Изумруду трудно присвоени дискретен, безсърдечен характер, така че той не задължава де им ръка само на официални събития. Платиновое пръстен с изумруд и диамант ще бъде подходящо за всеки триумфа и дори приятелска среща.
  Пръстен от платина

  Пръстен от платина

  Пръстен от платина

  Пръстен от платина

  Пръстен от платина

  Пръстен от платина

  Пръстен от платина

  Пръстен от платина

  Пръстен от платина