• (5-04-2015, 14:57)   
 •   0   
 •  446 
Crochet гривни

Украса оттеняют стила на жените. Те просто трябва да присъстват във всеки образ и подобие. Днес гривни се различават един от друг не само стил, качества, но и материал. Преждата е страхотна основа за бижута, която добавя към образа на жената уют и топлина. Съвременните дизайнери използват прежда за създаване на върха на обувки, облекло, бански костюми и аксесоари.

Вязаный гривна - това е достатъчно двусмислени украса, така че не всяка жена се решава да украсят него си облекло. Но при добра комбинация аксесоари и облекло, гривна ще изглежда много ефектно.

Какви са crochet гривни?Crochet гривни могат да бъдат направени с помощта на кука или спици. Разликата фигура, която е в състояние да се изобразят тези неща. Куката може да създаде малки детайли, така и с помощта на него често плетени модни гривни Shamballa . Crochet гривни на една кука Шамбала - това е невероятно нежен аксесоар. Той е в състояние да украсят как е ръката на момичето, така и от зрели жени. В зависимост от елементите, които съставляват гривна, може да се използва като добавка към ежедневното заедно или към вечернему роклята.

От своя страна, възли гривни спици са създадени достатъчно бързо. Спици позволяват да се свързват на оригиналния чертеж за кратък период от време. Широка гривна от няколко цвята с проста, но ярък модел ще бъде в състояние да заеме достойно място в колекцията на бижута.

Освен начина на плетени гривни различни форми. Те могат да бъдат:

 • под формата на широки или тесни ивици;

 • плоски или обемни;

 • фигурен;

 • състоящ се от отделни елементи или едно парче. • Crochet гривни трудно се подчини на мода, те са актуални за всички времена, тъй като прежди, ако и излиза от мода, а след това за кратко.

  Гривна от вълна перфектно се съчетава с дънки, с коктейльным рокля, пола, в градски стил и даж, летни къси панталонки.

  Crochet спици, гривни  Дори най-проста задължителен е в състояние да създаде стил и характер на нещата. Тясна гривна от модни цветове свързан чулочной вискозни ще се превърне в чудесно допълнение за вечерно облекло. Важното е да запомните основното правило комбинация вязаного гривна и неща - в ансамбъл, освен украса, повече не трябва да се трикотажни предмети, иначе аксесоар ще загуби своята естетическа стойност.

  Голямо разнообразие от вълнени нишки позволява създаването на гривни, които са напълно в унисон, както с леки, така и с плътни неща. Понякога гривни украсена с мъниста, пайети, метални вложки или кожа. Допълнителни декорации на аксессуаре само помагат да го комбинирате с дрехи почивка. Crochet гривни с мъниста - това е ярка украса, която съчетава в себе си почивка и уют.
  Crochet гривни

  Crochet гривни

  Crochet гривни

  Crochet гривни

  Crochet гривни

  Crochet гривни

  Crochet гривни

  Crochet гривни

  Crochet гривни
  Заедно с"Crochet гривни" също четат: