• (5-04-2015, 14:58)   
 •   0   
 •  641 
Дървени мъниста

Дървени мъниста - това е основен атрибут на всяка стилна жена. Самата mlle Коко Шанел специално внимание е именно бижутата от дърво, съчетавайки ги с различни детайли на облекло и стилове. И, наистина, към днешна дата на модата от цял свят с удоволствие носят дървени гривни , мъниста и огърлица.

Мъниста от дърво - характеристикиМъниста от дърво първоначално са възникнали като настойник, а с течение на времето са придобили своята декоративна функция. Мъниста за декорации направени от различни видове дърво, въпреки че най-полезни се смятат за мъниста от сандалово дърво, хвойна, а също така и мъниста от дърво на тулси. Между другото, дърво тулси (босилек) в Индия смятат за свещено дърво щастие и най-силният талисман.

Мъниста от дървени мъниста се различават по цвят и по форма.

По цвят те са:

 • бели;

 • кафяви;

 • бордовыми;

 • светло бежевыми;

 • цветни. • Що се отнася до форма, а след това те са изключително лесни: кръгла, плоска, с формата на бъчва, както и опъната, като ориз, просо.

  Мъниста от дървени мъниста  Дървени мъниста могат да бъдат закупени както готови за украса, или пък се опитате да създадете аксесоар от ръцете на отделни мъниста. Всичко необходимо за това, вие лесно ще можете да закупите в магазина: дървени мъниста и чрез шнурове, които не са дефицит. Използвайте въображението си и ще излезе на първоначалния hand-made аксесоар - дървени мъниста в съвсем малък.

  Колие от дърво  Сред дървени орнаменти специално внимание заслужават огърлица от дърво. Дървено колие изглежда по-ефектно, в сравнение с бусами, и изисква определен стил дрехи. Стилисти твърдят, че най-добрият начин дървени колиета се съчетават с естествени материи, особено лен, и са подходящи към облеклото в етнически стил - дълъг юбкам, сумочкам през рамо, светъл рубашкам.

  В същото време, категорично е забранено да се носят такива украшения от кадифе, брокат и блестящи материи. Също табу мач дървени аксесоари с синтетикой, - това със сигурност не подчертават вашето чувство за стил.

  Вълнуващо това, което дървени мъниста - декорация на едно гише, което могат да носят, както от жени в почтенном възраст, така и момичета-тийнейджърки.
  Дървени мъниста

  Дървени мъниста

  Дървени мъниста

  Дървени мъниста

  Дървени мъниста

  Дървени мъниста

  Дървени мъниста

  Дървени мъниста

  Дървени мъниста
  Заедно с"Дървени мъниста" също четат: