• (5-04-2015, 14:59)   
  •   0   
  •  405 
Стъклени мъниста

Ниска разноцветни мъниста с лекота се превръща случайни облекло за една вечер и внася разнообразие в образ. Мъниста от стъкло, не носят в себе си никаква енергия, тъй като декорация от естествени камъни, но изборът е огромен и със сигурност можете да изберете нещо специално за себе си.

Какви стъклени мъниста, за да изберете?Сред голямо разнообразие от форми и цветове неизменно-популярни остават мъниста от чешкото стъкло. Вие никога няма да видите на истински продукти плочки или пукнатини, мъниста искрят на слънцето, като истински диаманти. Именно мъниста от чешкото стъкло най-често са изработени в елегантна и лаконичном дизайн. Те идеално се вписват в деловия гардероб и изглежда достойно.

Мъниста от венецианско стъкло се различават от традиционната ярка цветова гама, златни багри и причудливи форми на мъниста. Често това мъниста във формата на сърце, ромбов или пеперуди. И визитната картичка на майстори са мъниста от прозрачно стъкло с рисунки в пастелни цветове вътре. Тези бижута са подходящи за младите момичета. Те повече са предназначени за градския стил, но понякога е доста хармонично се вписват и в вечерния образ.

Мъниста от стъкло: да се научим правилно да избиратЗа да мъниста не изглеждаше като стъклени топки, а са станали достоен украшение, да ги следва умело. Колкото по-пълно вашите шията и областта на врата, толкова по-дълъг трябва да бъде украса. Съвсем точно буйни барышням си струва да се откажат от тънките и къси орнаменти. А худощавым момичета не са подходящи прекалено обемни и масивни стъклени мъниста.

Дългите колиета са подходящи за малък кръг силует, женски водолазок или V-образен силует. Къса подходящо облича с ризи, дълбоко деколте и квадратни отвори. Муранское и чешката стъкло са отличен избор за вечерта, а за работа и за всеки ден повече подходящи чешки мъниста и под естествени камъни.
Стъклени мъниста

Стъклени мъниста

Стъклени мъниста

Стъклени мъниста

Стъклени мъниста

Стъклени мъниста

Стъклени мъниста

Стъклени мъниста

Стъклени мъниста
Заедно с"Стъклени мъниста" също четат: