• (5-04-2015, 15:01)   
 •   0   
 •  405 
Колие-яка

Колие-яка - това е бижу, което изчезвало от мода и се върнах в него много пъти. Историята на този аксесоар произхожда още през средновековието, но тогава тя е украшение заложниц, а малко по-късно - фавориток рицари и крале. Дамско бижу-яка е придобил особена популярност в периода на английската кралица Виктория. В днешния свят на модата нов живот на този неоднозначному декорация е в състояние да даде талантлив дизайнер Рикардо Тишината.

Колие-яка от Рикардо ТишинатаДизайнер създаде страхотно колие, което да изненада своята новост и твърдост. Ново откритие шокира модерен свят. Колие-яка от Тишината изпълнени от материал златен цвят, някои модели украшаются прозрачни вложки от пластмаса. Създаден от дизайнер на изкуствен ефект твърдост дава образ нота на сексуалността и лукс.

Златен нашийник перфектно се съчетава с пастелни нарядами от Юбера de Givenchy , което, разбира се, бе поразителен откриването на сезон 2013.

Колие-яка от мънистаНашийник от мъниста не врывался силен в света на модата, но при този интерес на нежния пол към него не угасва вече няколко години. Hand-made вкара своята популярност, сравнително наскоро, но вече са успели да консолидират своите позиции в съвременната мода. Затова бисер се превърна в популярен материал за изработка на женски накити.

Популярни след декорация за врата-яки са в състояние да намери ново лице, благодарение на това просто, далеч не благородни, материал. Яркостта и благодат - главното оръжие на мъниста. Малки детайли са в състояние да въплъти в живота на всяка фигура. Понякога яка от мъниста напомня мъниста, което придава особена загадочности този материал.

Нашийник от мъниста има три важни предимства:

 • Въпреки простотата и ниска цена на материала, за украса напълно отговарят на вечернему заедно.

 • Повечето бижута направено в един-единствен екземпляр, което значително повишава своята стойност.

 • Всяка умелая рукодельница може да го направи сама.


 • Колие-яка

  Колие-яка

  Колие-яка

  Колие-яка

  Колие-яка

  Колие-яка

  Колие-яка

  Колие-яка

  Колие-яка
  Заедно с"Колие-яка" също четат: