• (5-04-2015, 15:01)   
 •   0   
 •  639 
Фиби-цветя

Изглежда оригинален и неотразимо днес не е трудно. Всяко момиче може да се изгради не само ярки тоалети, но и различни прически. Фиби-цветя, едно от най-големите модни бижута, за този летен сезон, украсяват косата, всякакви дължини и цветове.

Фиби-цветя - моден аксесоарИма няколко принципа, които произвеждат определени видове на този стилен аксесоар:

 • използвани цветя (рози, маргаритки, лилии, орхидеи и др);

 • материал (естествени, изкуствени, плат, щипки за коса от сатен ленти и т.н.);

 • състав (на едно цвете или комбинация от няколко);

 • начин на закрепване (дъвка, шнола-раци дял на косата , ковачи и др). • Фиби-цветя за коса могат да се носят любительницам най-различни стилове. Например, гарниран с прическа по елемент и като изберете рокля с дълъг сарафан или пола в пода с ярък топ, ще трябва да отидете на разходка или е в почивка, разходка по крайбрежната алея. Като цяло, останете на брега с заколкой-цветя, ефектно, свързани с напрегнат косата, изглежда не е само изключително подходящ, но и задължително.

  Игли под формата на цветя са разнообразни: някои предпочитат варианти с традиционните рози, ассоциирующимися с начин на страстна Кармен, други избират нежни маргаритки, наподобяващи Аленушку от руската народна приказка.

  Ярки и различни щипки за коса-цветя  Въпреки това, дизайнерите, които създават този моден аксесоар се използват различни материали, различни по структура и природа на произход. Фиби-цветя от плат можете не само да получите в магазина, но и да направи сам за себе си, имайки под ръка многоцветни сатенени панделки. Щипки за коса от живи цветя, може би, най-скъп, красив, но недолговечный вариант, който най-често избират като украса прически за значимо и важно събитие, като сватба. Щипки за коса от изкуствени цветя са най-разпространената и популярна вариация на този востребованного сред модни дамски аксесоар, служител в едно чудесно допълнение годишна начин.

  И така, за да изглежда романтично, модерно, красиво и нежно, достатъчно излезе, като эффектнее бъде убит коса, и какъв заколкой във формата на цвете ги украсяват.
  Фиби-цветя

  Фиби-цветя

  Фиби-цветя

  Фиби-цветя

  Фиби-цветя

  Фиби-цветя

  Фиби-цветя

  Фиби-цветя

  Фиби-цветя
  Заедно с"Фиби-цветя" също четат: