Всичко от света на
модата
» » Щипки за коса от сатен ленти

Щипки за коса от сатен ленти

5-04-2015, 15:04
1263
0
Щипки за коса от сатен ленти

Още италиански писател Джовани Бокачо през 14 век пише, че независимо от богатата нито е дама, тя не се смята за добре облечен без да се прилично украса на косата. Това мнение споделят и много от съвременните стилисти и дизайнери. Точно на допълнителни аксесоари за коса под формата на ръба, щипки за коса или други опции, са на една и финалната точка в создаваемом начин. Сега на върха на популярността, както и миналата година, са модни фиби за коса от сатен лента.

Щипки за коса от лентиВсе по-голяма популярност придобива техника, ръчно-maida, т.е. създаване на собствените си ръце. Може би именно затова може частично да се обясни тази всеобща любов към заколкам от ленти и други материали. Между другото щипки за коса, които са прекрасни главата очарователните момичета могат да бъдат направени не само от панделки и платове, но и от други материали:

 • полимерна глина;

 • пера;

 • кожа. • Но най-атрактивни са точно сатенени панделки. Ако желаете да направите този стилен аксесоар себе си, то няма нищо по-лесно. В помощ могат да дойдат интернет, с многобройни майсторски класове по изготвянето на заколок от ленти със собствените си ръце и магазин за платове, където можете да изберете лента всички размери и цветове.

  Какви са щипки за коса от панделки?  Ако се опитаме да проследим какви са възможностите заколок от панделки, то най-вероятно няма да успее. Защото вариации ще бъде един милион. Те могат да бъдат изработени от различни ленти широки и тънки, плътни и не много.

  Шнола цвете от ленти е, може би, най-популярния модел. Тя може да бъде красива лилия, орхидея, лотос, мак или малки диви цветя. Сред този сорт всеки може да намери аксесоар за душата.

  Най-често дами се спират своя избор на заколке от ленти под формата на рози. Тя е като голям, така и малък, украсена с кристали, пайети и други камъни. Дори и в цветово решение, тя може да бъде не само в традиционния червено или розово, но и черен цвят.

  Още едни модерни и актуални са щипки за коса - лъкове ги сатен лента. До бантикам като цяло специално отношение. Ги обичат не само малки момичета, но и пораснали момичета. Но не защото те по някакъв начин се връщат в детството си, а защото те придават на образа на сладко плака кокетства и игривост. Отлично се вписват такива щипки за стил на бейби долари.

  Също така красиво и тържествено изглеждат щипки за коса от копринени ленти. Те също могат да бъдат изпълнени под формата на цветя или бантов. Много красиво и стилно изглеждат направен под формата на голям banta, като например избра Сара Джесика Паркър. Между другото, тази стилна знаменитост, с лекота може да пренесе този аксесоар с косата си рокля.

  Красиви фиби - стилни цветове

  Щипки за коса от сатен панделки ще станат светли и стилно допълнение за вашия начин. В зависимост от цветовете, тя е в състояние да подчертае цвета на очите и дълбочината на погледа. Те могат да бъдат най-ярките и сочни цветове, понякога дори и неонови цветове, а могат да бъдат изпълнени в сдържан цветове. Дори черни фиби, никой не се плаши. Напротив, черен сатен допълват от ярки пайети или мъниста може да стилно допълнят вашия имидж.

  Най-често заколку от панделки, подбрани в тон с облеклото или аксесоар. Но може и да се съчетаят в един модел с няколко нюанса. Това ще я направи универсална, жизнена и стилен. С нея точно няма да останат без внимание.

  Щипки за коса, направени от плат могат да бъдат допълнително украсени с различни щампи, например, иконата на Шанел или на други известни марки. Също сърца, грах, ивици и абстракциями. Някои варианти на заколок - това е истинско произведение на изкуството, украсени със скъпоценни камъни и кристали.
  Щипки за коса от сатен ленти

  Щипки за коса от сатен ленти

  Щипки за коса от сатен ленти

  Щипки за коса от сатен ленти

  Щипки за коса от сатен ленти

  Щипки за коса от сатен ленти

  Щипки за коса от сатен ленти

  Щипки за коса от сатен ленти

  Щипки за коса от сатен ленти
  Интересен по темата
  Шнола-раци за коса
  Шнола-раци за коса
  Шнола-раци за коса - удобно и красиво бижу. Те винаги придават на и ежедневието, и празнична прическа елегантност, ще подчертае красотата и
  Колела с цветя
  Колела с цветя
  Колела с цветя са изключително разнообразни. Те приличат на венци и са женствена и романтична декорация. Но каквато и да е такава панела, през този
  Фиби-цветя
  Фиби-цветя
  Шнола във формата на цвете - това е украса за освобождаване от отговорност на мачта-хэв за летния сезон. Изглежда нежно, романтично, елегантно и да
  Канзаши - накити за косата
  Канзаши - накити за косата
  Канзаши - това е традиционна оригинални японски декорация за коса. Въпреки това, сега те са далеч извън пределите на Япония, включително и в нашата
  Превръзка от неопрен за коса
  Превръзка от неопрен за коса
  Превръзка от неопрен за коса - това е един много модерен и универсален аксесоар. В зависимост от стила си и може да бъде носен както в офиса, така и
  Как да носи лента за коса?
  Как да носи лента за коса?
  Превръзка от неопрен за коса - този незаменим аксесоар за създаване на интересна уникални прически. Само за няколко минути вие ще можете да създадете
  Украса за коса за сватба
  Украса за коса за сватба
  В наши дни много булки се отказват от фаты и предпочитат да украсяват своя сватбена прическа фиби, фиби, повязками, заобиколен от злато почистена
  Украса за невести на шията
  Украса за невести на шията
  В деня на сватбата всичко трябва да е перфектно, и за украса - не е изключение. Ако облекло декольтированный и без лямок, тогава със сигурност ще се
  Сватбени букети от сатен ленти
  Сватбени букети от сатен ленти
  Днес на мода оригиналност, и ето защо за сватбата си ден много момичета се отказват от букети от живи цветя, предпочитайки им изкуствени.