• (5-04-2015, 15:05)   
 •   0   
 •  607 
Колела с цветя

Красива коса - украса на всяка жена. Но те не оставят опити да ги направи още по-привлекателна и подправки, прически различни добавки под формата на венци, ленти, бантов. Още в древна Гърция жените носели венци от цветя и диадеми, са били вплетени в косата си лента, украсена със скъпоценни камъни, жемчугами, седеф. В древна Русия се радваше на обръча от брезова. Техните обтягивали кърпа, украсена с цветя, пера, вышивали на тях модели.

Колела с цветя - нови тенденции в модатаС течение на времето и модата като украса модифицировались в модерни колела за коса. Той има почти всяка жена или момиче. Някой те обича такъв аксесоар и е облечен с ежедневни и празнични дрехи, както някой използва само у дома, спорт или извършване на козметични процедури. В днешния гардероба той не е много практично нещо, а по-скоро завършек на образа, вносящий в него един вид жар. Тренд на този сезон - " с цветя, които са представени от различни материали и орнаменти.

Панела е лесен и практичен факта, че поддържа косата и им придава желаната позиция. Да ги радва обладательницы гъста и къдрава коса, както на дълги, така и къси. Дизайнерите през този сезон акцентира внимание на този декориране за коса и никел колела за избор от цветове превърнаха в модна тенденция.

Те са представени в множество стилове и направления:

 • широки джанти с малки или големи пъпки от рози и орхидеи един цвят;

 • джанти с големи ярки цветове, напомнящи на украински венец;

 • реколта " с изкуствени цветя;

 • корона от цветя в стил руски кокошника;

 • ръб, украсен с рози в "духа на Фрида". • Стилната и оригинална украса за коса

  В допълнение към летния гардероб - платьям, сарафанам и балахонам, за да проверите панела с цвете. Прическа с ръб ще даде на целия начин на лекота и романтичности. Размер ръба, така и на цветето може да бъде различен. През този сезон дизайнерите предлагат да се носят широки джанти, украсени с цветя от един и същи цвят и форма. Обикновено това са пъпки от рози или орхидеи, поставени в плътно по целия ободу. За да не сдавливал главата, може да се носи като диадему - така ще бъде още мода и стильнее.

  Украса на косата цветове бъде на върха на своята популярност. Панела с естествени цветя или изкуствени широко представен в съвременните колекции с етнически мотиви. Той прилича на венец в украинския стил, с големи големи пъпки ярки и наситени цветове. Този смел аксесоар изисква внимателен подбор на останалата част от дрехите, които най-добре се комбинират с цветя на джантата. Носителка на този ръб е задължително да се обърнат към себе си.

  Реколта стилисти и не обърна внимание на това бижу и представляват модницам колела с изкуствени цветя от кожа и вълнени конци. Изглежда те са много женствени и елегантно, добре са подходящи за ежедневна гардероб. Отлично украса и празнично облекло. Често модата съчетават с нощни и коктейльными рокли .

  В традициите на много народи жените украсяват косата си с цветя. Испанската фламенко танцьор винаги се явяват с bouton рози в косите си. Също известен и испанска художничка Фрида Кало, която постоянно е украсена корона от кос рози. Дизайнерите на подема тази тенденция и панели с цветя от рози, а ла Фрида е много популярна сред звезди и известни личности. Нежен розов цвят, много романтичен, придава чар и елегантност.

  А ето и панела в стил руски кокошника създава впечатление, цветен венец на главата си. Такава панели почти не се вижда и изглежда, че цветята са умело вплетени в косата. Много забележително бижу и да го носят възможно, също по различен начин - като диадему или спадане на челото, като превръзка.
  Колела с цветя

  Колела с цветя

  Колела с цветя

  Колела с цветя

  Колела с цветя

  Колела с цветя

  Колела с цветя

  Колела с цветя

  Колела с цветя
  Заедно с"Колела с цветя" също четат: