• (5-04-2015, 15:05)   
 •   0   
 •  540 
Шнола-раци за коса

Прическа за жените - важна част от нейния имидж. За създаването му има много по-удобни и красиви аксесоари. В тяхното число - шнола-раци за коса. Никой не може да каже точно, когато тя се появи, но това е модерно изобретение. Нейният предшественик, изглежда, е гребен, защото той представлява свързването на две еднакви билата, скилидки които загнуты вътре. Те са свързани със специален механизъм, при натискане на които зъбите са и да се различават. Такъв механизъм е много удобно и ви позволява бързо заключване на косата си или да се разтвори ги. Освен това, той по-малко травмирует коса за разлика от заколок-автомати. От тях е удобно да се направи който да се вее опашка или плитка. Се използват тези щипки за коса за ежедневни прически и когато спортувате или активна почивка.

Шнола-рак - просто и с вкусИзползвайте щипки за коса-раци за създаване на прическа зависи от стила, който се придържа към една жена. Днес женственост и мекота, отново на мода и украсата на косата до голяма степен улеснява. Много привлекателно изглежда стайлинг на дълга коса и определянето на техния голям раци или в задната част на главата. Големи раци могат да се използват при дълги, гъсти и буйни косите си.

Малки фиби-крабики са подходящи за по-къси или със средна дължина на косата. Момичета, ги използват един или няколко наведнъж.

Шнола-крабик се използва на момичета и млади жени за създаване на привлекателен и романтичен начин. С тяхна помощ може да се махне бретон от челото си, или украсяват с кичури по цялата дължина. Особено добро за тази цел са подходящи щипки за коса, украсена с камъни.

Ярки щипки за коса-крабики за коса се използват, момичета, като ви позволява да палав косата от различни страни. Съвременните производители ги правят красиви, приятни, създаващи млади създаване на още по-удобно.

Разновидности на заколок рациМодерни фиби представляват истински произведения на изкуството. Разнообразието на продуктовата гама ни позволява да ги вземете под всяка прическа и гардероб. Разнообразие от щампи, кристали, камъни, цветя, пера ви позволяват да изберете всеки, най-взыскательной дама, заколку на вкус. Изящно изглеждат щипки за коса-раци от метал, жълто, бяло и черно, подобно на дантела и украсен с камъни. Това е стилна декорация за бизнес, така и вечерно облекло. Под метален рак по-лесно да вземем бижута и аксесоари.

Фиби-раци се предлагат в няколко вида:


 • различни по форма - странични, във формата на банан, ступенчатые;

 • изработени от различни материали, метали, пластмаси, гума, пластмаса, или естествени материали;

 • различни по декора - панделки, панделки, цветя, пера, мъниста, камъни, кристали и цветни щампи.


 • Шнола-раци за коса

  Шнола-раци за коса

  Шнола-раци за коса

  Шнола-раци за коса

  Шнола-раци за коса

  Шнола-раци за коса

  Шнола-раци за коса

  Шнола-раци за коса

  Шнола-раци за коса
  Заедно с"Шнола-раци за коса" също четат: