• (5-04-2015, 15:06)   
 •   0   
 •  1216 
Бижута от корал

Корали - това е цветни минерали, които образуват морски колонии на полипи. Бижута от корал, обичан от жените още от дълбока древност, тя луксозни изделия от естествен природен материал. Днес, както и преди, дизайнери на бижута широко го използват, оценявайки го естествен произход и уникалната възможност да съчетаете красотата и изяществото. Ако носите бижута от корал, вие по този начин да задоволи своите естетически запитвания, за подобряване на настроението, от тях се подчертае красотата на вашата кожа. Освен това, корали винаги са подходящи и изделия от тях подходящи както за партита, така и за офис.

Бижута от коралиЕлегантни коралови изделия със сигурност няма да оставят безразличен нито една жена. Особено почитани са били и остават червени корали. Отдавна руски и украински жени ги обича и ценени, и многонитевые мъниста от червен корал са част от традиционния костюм на всяка заможно дами. Какви бижута от корали ни предлагат бижута марки днес?


 • Сребърни бижута с кораллом. Сребърни бижута от корали са сравнително евтини, така че може да ги има цели комплекти - например, пръстен, обици и брошки с кораллом. Често бижута от сребро с корали направен в ретро или етно стил. Добре сочетаеся корал в сребърна рамка с рубини.

 • Златни бижута от корали. Златни бижута от корали скъпи и луксозни. Ги съчетават с диаманти и други скъпоценни камъни. Особено интересно и необичайно изглеждат златни накити от рядък черен корал.

 • Коралови мъниста, нанизани на конец или дъвка. В такъв извършване на най-често ще срещнете мъниста (използва се конци) и коралови гривни (мъниста нанизани на венците). Мъниста са изработени от пресована корал - тогава те са по-правилна форма и гладка. Техните чередуют в продукта с корали с различен цвят (например, бял с червен или черен), с други декоративни мъниста, хрусталем или полускъпоценни камъни. Много популярно, под формата на суспензия в такива бижута да използват роза, направена от корали - тя изглежда много красива и оригинална. Такива гривни често се произвеждат в сила на Пандора, популярни и гривни Shamballa .


 • Бижута от корал

  Бижута от корал

  Бижута от корал

  Бижута от корал

  Бижута от корал

  Бижута от корал

  Бижута от корал

  Бижута от корал

  Бижута от корал
  Заедно с"Бижута от корал" също четат: