• (5-04-2015, 15:10)   
 •   0   
 •  392 
Пръстен с кораллом

Корали, разнообразни по форма и наситен цвят отдавна са привличали и привличат бижутери. Има повече от 2500 разновидности на корали, както и над 350 цветни нюанси. Изкушения красива и елегантна структура на техните колонии. Когато одеваешь пръстен с кораллом, че ощущаешь непрекъсната връзка с вселената.

Възможности за производство на пръстени с коралломЗа направата на бижута се оценяват по-често такива корали:

 • черен (аккабар), наречен кралския;

 • акори - синьо или синьо;

 • сребристо-перла или бял ("кожата на ангел");

 • ярко червено благороден и розови корали. • Камък на всички от тези цветове добре се подчертава блясъка на среброто. Сребърен пръстен с кораллом изключително елегантно и може да бъде както самостоятелен украса, така и като част от интересно слушалки.

  Чудесно съчетание на корал е с по благородните метали, като злато Златни пръстени с кораллом дават ги обладательницам топлина и особена чувствена енергия.

  Мистична сила от корали

  Смята се, че корал носи щастие и притежава лечебни свойства. Този камък започва да бледнеть още преди появата на заболявания при собственика си. Затова градините или коралово пръстен не е само красиво и елегантно, но и да бъде полезен по отношение на опазване на здравето.

  Червени корали или оксблад съчетава в себе си едновременно елегантност и красота. Носителка на пръстени с червен кораллом със сигурност ще се радвате на успех на представителите на противоположния пол.

  Бижута с кораллом наперен, стилни и оригинални. Пръстен с кораллом от сребро подчертае неординарную индивидуалността му обладательницы, идеално подчертават тена на лицето и ще се превърне в чудесно допълнение към вечернему заедно.

  Съвременни тенденции марки бижута предлагат най-смели, неочаквани и стилни решения. Много изделия украсяват изваяно от камък цветя. Пръстен от коралови роза изглежда така, като че ли на ръката си жива роза.
  Пръстен с кораллом

  Пръстен с кораллом

  Пръстен с кораллом

  Пръстен с кораллом

  Пръстен с кораллом

  Пръстен с кораллом

  Пръстен с кораллом

  Пръстен с кораллом

  Пръстен с кораллом
  Заедно с"Пръстен с кораллом" също четат: