• (5-04-2015, 15:11)   
 •   0   
 •  758 
Златни обеци розово

Не е преувеличено да заявя, че златните обеци розово задължително трябва да присъстват в ковчега с декорации, всички момичета. В края на краищата, трудно излезе по-универсално украса от този вид обеци.

Малки златни обеци, създадени на принципа "карамфил", са били измислени от бижутери още в началото на 20 век, и оттогава те нито за миг не са загубили актуалността си. Модата на бижутата се променя - в тенденцията е масивни обеци с камными, богато украсени или дори обеци с шипове. Въпреки това красиви златни обеци-карамфил никога няма да изчезне от страниците на директории на всички, без изключение марки бижута. Между другото, бижутери наричат този тип обеци "пуссетами".

Тайната на популярността на обеци-гвоздиковТакова повишено внимание към този модел, от страна на бижутерите се дължи на редица причини:

 • златни обеци розово тежат доста малко, и затова са доста "бюджетен" украса, която може да си позволи всяко момиче;

 • златни обеци пуссеты много са удобни, не оттягивают теглото на меката част на ухото, да не се придържат към косата или дрехите;

 • закопчалката на сережках-гвоздиках се смята за най-надеждна е поради факта, че се образува плътен скоба между продукта и мочкой ухото, за да загубят тези обеци става почти невъзможно. • Като се има предвид всички тези фактори, златни обеци пусеты са безспорен хит на продажбите на почти всички бижута магазини.

  Разнообразие от пуссетов

  Още едно много важно предимство на обеци-гвоздиков е безкраен разнообразие от модели, които можете да създадете въз основа на тази схема закопчалка. Бижутери отдавна не се ограничават в стандартните гвоздиком с малък камък и се борят да създават оригинални златни обеци пуссеты. Като се има предвид разнообразието на модели, можете лесно да изберете такива обеци на всяко събитие в живота ви - като се започне от важните делови преговори и завършва с деня на сватбата.

  Например, златни обеци розово с фианитами (изкуствен материал, имитирующим скъпоценни диаманти), е напълно възможно да изберете за ежедневието на работа или обучение. Такива обеци с фианитами изглеждат дискретни, но в същото време придават образ на изтънченост, женственост и завършеност. Фианиты, както е известно, се предлагат в различни цветове, така че можете да си купите няколко обици на този тип и да се редуват в зависимост от сочетаемости с дрехи. Въпреки че печеливша и универсален вариант могат да станат златни обеци пусеты с бели фианитами - те са идеални под всяка снимка.

  За вечерна разходка могат да се избират по-оригинална украса. Има обици-карамфил под формата на сърца, пеперуди, цветя, листа. Тези необичайни форми могат чудесно да се подчертае вашата женственост.

  Доста интересни и златни обеци с перли . Този вариант гвоздиков, разбира се, е по-тържествено и са подходящи за сватба. Перла Размер може да варира, също са различни, може да бъде нейният цвят - бежов, розов, асфалтиран. Въпреки това трябва да се разбере, че тези обеци изискват за себе си "на компанията" под формата на гарнитурного пръстени или колиета. С тези декорации не е срамно да се появи дори на светския прием, защото те изглеждат изключително елегантно и аристократично.

  Трябва също да се отбележи, че скоба карамфили са несъществени нещо за тези, които имат в ушите проколото няколко дупки. Изберете обеци с разноцветни фианитами дори може да се организира в ушите, такъв себе си дъга от три-четири цвята. Но този вариант бижута е по-подходящ за релаксираща почивка и развлечения, а ето за сериозни събития по-добре да изберете класически, изпитан възможности.
  Златни обеци розово

  Златни обеци розово

  Златни обеци розово

  Златни обеци розово

  Златни обеци розово

  Златни обеци розово

  Златни обеци розово

  Златни обеци розово

  Златни обеци розово
  Заедно с"Златни обеци розово" също четат: