Всичко от света на
модата

Часовници Donna Karan

5-04-2015, 15:11
1194
0
Часовници Donna Karan

Дизайнер Дона Каран (реално име Дона Фаске) започна своята кариера в модния свят в ролята на манекенщицы и галантерейщицы. На втория крак с Парсонской училище за дизайн Donna има работа да работи в модната Къща на Ан Клайн асистент. През 1971 Анна Клайн умира, завещав работата си млад Донне Каран. В продължение на десет години дизайнерът усилено се труди за това, което е било името й стана известно на целия свят. Процес не са били напразни - през 1984 г. Donna Karan, заедно със съпруга си Стефан Вайсом основава собствена дизайнерска Къща Donna Karan New York (DKNY).

Първата колекция на Дона Каран беше освободен през 1985 година. Дебютная колекция се превърна в сензация. През 2000 г. Donna Karan е продала бизнеса, но остава главен дизайнер на марката DKNY.

Марката Donna Karan New York е най-американските марка от всички. Продукти на този дом чрез импрегнирани американския дух.

История часа Donna KaranПървите часовници, издаден модерен Дом спазват строга и сдържана стил, като всички неща от колекции на Donna Karan. За първи път дамски часовници Donna Karan вървят само и единствено в Америка, така че те напълно отговарят на американския стил.

На територията На Европа дамски ръчен часовник от Donna Karan са доставени в по - "меките" дизайн. Класически часа в колекциите ставаха все по-малко. В основата на бижута, носени от романтични мотиви.

Разработването часа Donna Karan New York са ангажирани талантливи дизайнери. Маркови часовници произвежда безпокойство Fossil, който също се занимава с пускането на часовници Armani Burberry и Diesel.

Индивидуалност часа от Дона Каран Ню ЙоркДизайнер Дона Каран е убедена, че недостатъците не може да се маскира и достойнство трябва да се подчертае. Всички часовници от Donna Karan New York има две основни черти:

 • Индивидуалност.

 • Комфорт.


 • В интервю Дона Каран често се говори за това, което я вдъхновява за създаването часа комуникацията с дъщеря си и приятелите си. Затова часовници на марката са подходящи за жизнерадостных и самостоятелни максималистов.

  Часовници от Donna Karan са станали изключително популярни, благодарение на своята оригиналност и демократичност. Donna Karan иска да я часовници са не само красиви и стилни, но и удобни, така че още една отличителна черта часа - това си комфорт и удобство. Отвътре гривна, преминава специален материал, който позволява да се носи часовник дълго време без затруднения.
  Часовници Donna Karan

  Часовници Donna Karan

  Часовници Donna Karan

  Часовници Donna Karan

  Часовници Donna Karan

  Часовници Donna Karan

  Часовници Donna Karan

  Часовници Donna Karan

  Часовници Donna Karan
  Интересен по темата
  Чанти Donna Karan
  Чанти Donna Karan
  Чанти Donna Karan - това е перфектното съчетание на стил и качество. Те са напълно подходящи и за всеки ден, както и за излизане на светлина. Те са
  Жена пролетта палто
  Жена пролетта палто
  C настъпването на пролетта много дами се втурват да обновите гардероба си. Напълно необходимата горната дрехи по това време на годината е палто.
  Каролина Ерера
  Каролина Ерера
  Тя апплодируют стои признати мэтры на висшата мода, феновете полудяват в очакване на новите колекции я рокли, и дори самата Цветан Суон от известния
  Donna Karan
  Donna Karan
  Ако някой може с право да се счита за себе си в основата на американския дизайнер, е несравнима Donna Karan. Всяка нейната колекция - това е ново
  Облекло VDP
  Облекло VDP
  VDP - много известен към днешна дата италианската марка дамски дрехи. Отличителните му черти - изобилие от довършителни кристали и пайети, както и
  Модни марки дрехи
  Модни марки дрехи
  Несъмнено, всяка една жена, която следи модните новости, е необходимо да се разбере по цялото разнообразие на марки дрехи, съществуващи на пазара.
  Рокля в стила
  Рокля в стила " ню лук
  Обичам експерименти? Примерьте на себе си образ на нежно цвете! Рокля в стила " ню лук - това е печеливша ситуация за тържества и романтични вечери.
  Вечерни обувки на среден ток
  Вечерни обувки на среден ток
  Вечерни обувки на среден ток - това е чудесен компромис за тези, които искат да изглежда по-висок и по-тънък, има добра походка, но в същото време не
  Рокля-трансформатор Infinity
  Рокля-трансформатор Infinity
  Едно от най-успешните открития на модната индустрия в последните години - това е рокля-трансформатор. То е забележително с това, че има маса