• (5-04-2015, 15:15)   
 •   0   
 •  744 
Златни обеци с диаманти

Благороден метал в комбинация с "най-добрите приятели на всички момичета" - подарък, достоен за любимата жена. В бижутериен салон можете да прекарате цял ден в търсене на подходящия дизайн, защото господар са изработени украшения в различни стилове посоки и да се определи с избор е много трудно.

Обеци от злато с диаманти: да се научим правилно да купуватПо отношение на размера и формата на бижута говорим малко по-късно, а сега да се спрем на това, как правилно да направи покупка. Ясно е, че това придобиване ще изисква от вас внимание и на някои знания. Преди да отидете в бижутериен салон, запознайте се със списъка на части, които просто трябва да научите:


 • Всеки камък има стандартен набор от характеристики, които го оценява цена: цвят, чистота, кройката и каратность. Камъни всеки оттенък, освен бледо синьо, са оценени по-висок, отколкото бели. С най-голяма стойност са розови, рубинено-червени и сини камъни. Колкото по-малко включвания, толкова по-чисто и цената на камък. Ако малко камъче малка (по-малко от 03 карата), го оценяват само по тегло. Кройката може да са стандартни или фантазийной.

 • При закупуване на определено трябва да представи сертификат gemmological лаборатория с описание на всички характеристики на камъка.

 • При избора не си струва да слушаш само съветите на продавача и да се види само на чуждите производители. Например, Русия отдавна е включена в трите най-големи доставчици на диаманти и качеството на продуктите си на високо ниво. • Какви златни обеци с диаманти, за да изберете?  Сега ще преминем към по-приятен момент - избора на форми и стил златни обици с диаманти . Има негласные правила за избора на бижута от типа външен вид, дължина на косата и формата на лицето. За дълга коса меленькие кокетни обици - не е най-добрият вариант - те просто ще бъдат изгубени и ще станат незабележими. По-добре вземете масивни дълги обеци, например, златни висящи обеци или обеци в ориенталски стил . Що се отнася до цветовете, е интересно да гледам играта на контраст. За блондинки, златни обеци с диаманти са класика и изглеждат много елегантно.

  Обладательницам тъмна коса трябва да се обърне внимание на обеци от бяло злато с диаманти. Бял цвят метал изгодно ще изглежда по-тъмен фон на косата.
  При избора на форма златни обеци с диаманти много отблъснати от формата на лицето. За кръглата форма на лицето във формата на халки или на бутона табу, тъй като очевидно те още повече ще разширите скулите. По-добре да се обърне внимание на дълги висящи модели. А ето тесни и прекалено разтяга лицето именно на кръгчета и си заслужава де.

  Обикновено данните не просто допълват начин, както и коренно да променят. Да сложим акцент помогнат правилно подбраните бижута. Например, обеци със сапфири и диаманти, често избират природата сложните и загадъчни. Ако модели с бяло злато или платината е по-подходящ за дневна начин и дори бизнес срещи, а след това жълто злато в комбинация с синевой камък са предназначени за вечерта. Обеци със сапфири и диаманти, често избират за подарък.

  Златни обеци с диаманти еднакво обичат жените от всички възрасти. Но не всяка форма и дизайн са подходящи момиче и жена на възраст едновременно. Младата моднице повече в лице обеци с перли и диаманти, под формата на протяжек или пуссеты. Колкото по-голямо е възрастта, толкова по-масивна украса може да си позволи. Елегантно изглеждат обеци с перли и диаманти, рубинен цвят. Жълто злато в съчетание с наситени рубиновым блясък и жемчужными преливник изглежда ослепително. Такива украси правят по поръчка.
  Златни обеци с диаманти

  Златни обеци с диаманти

  Златни обеци с диаманти

  Златни обеци с диаманти

  Златни обеци с диаманти

  Златни обеци с диаманти

  Златни обеци с диаманти

  Златни обеци с диаманти

  Златни обеци с диаманти
  Заедно с"Златни обеци с диаманти" също четат: