• (5-04-2015, 15:16)   
 •   0   
 •  570 
Обеци с диаманти

Много векове колиета, пръстени, гривни и обеци с диаманти украсена образи на представители на кралските семейства и на знатните особи, защото този камък е показател за финансово благополучие и висок статус си обладательницы.

Както знаем диаманти с течение на годините стават само по-красиви. Блясък на тези камъни очарова със своята красота и привлича към себе си изумленные възгледи. Обеци с ограненными диаманти изглеждат ефектно винаги, независимо от размера на самия камък. Обеци с големи диаманти допълват всяка вечер начин, както модели с по-малки камъни са подходящи за дневни изходи.

Изключителни обици с диаманти - луксозни комбинации от камъниУ дома се предлагат огромен избор от обеци с диаманти. Това е миниатюрни карамфил, модели с големи камъни, обеците-пътеки с диаманти, варианти с цветни камъни, а така също и комбинирани модели.

Луксозно изглеждат обеци с черни диаманти. Загадъчен блясък на черен диамант очарователно със своята магическа красота. Обикновено ги облачают в платина и бяло злато, което подчертава техният лукс и уникален чар.

Не по-малко търсени са обеци, които са прозрачни диаманти рамо до рамо с други скъпоценни камъни.


 • Обеци с диаманти и топаз изглеждат много нежно. Чистотата прозрачен диамант подчертава елегантната красота на син топаз. Подобно на капки утреней роса, застывшим в рамка, от платина или злато, те подчертават нежността и красотата на своята обладательницы.

 • Обеци с диаманти и изумруд - перфектната комбинация. Подобни орнаменти лучатся благородна лукс и елегантност. Не ги бърка с други камъни. Вярват, че изумруд, както и диамант, притежава мощна енергия. В края на краищата, не е чудно, той се счита за покровител на майките.

 • Не по-малко елегантно изглеждат обеци с аметистом и диаманти. През пролетта нежен люляк камък привлича с уникалната си красота. Според древни легенди аметист защитава своя шампион от вредните зависимости и да носи благоденствие.

 • Обеци с рубин и диаманти облагораживают начин и привличат вниманието към лицето си обладательницы, добавяйки й чувственост и страст. От древни времена украса с огнено-червени камъни, носени от представители на знатните и на управляващите семейства.

 • Много благородна изглеждат обици с гранат и диаманти. Те са подходящи за специални събития и отлично се съчетават с нощни звуци.


 • Обеци с диаманти

  Обеци с диаманти

  Обеци с диаманти

  Обеци с диаманти

  Обеци с диаманти

  Обеци с диаманти

  Обеци с диаманти

  Обеци с диаманти

  Обеци с диаманти
  Заедно с"Обеци с диаманти" също четат: