• (5-04-2015, 15:19)   
 •   0   
 •  646 
Обеци в ориенталски стил

В арсенала на съвременната мода сега е много атрибути-аксесоари, които ще им помага да изглеждат добре и да бъдат винаги на върха. Един от тези важни акценти, които са в състояние да се подчертае красотата на очарователния личика, са обеци. В края на краищата, именно с тях може толкова добре да се подчертае ярки и красиви очи. Този сезон, актуални са големи модели, и колкото повече, толкова по-добре. А специално популярност се радват на обеци в ориенталски стил.

Обеци-свещнициОбеци в ориенталски стил, или както ги наричат "полилей", или обеци-полилеи - имат вид на суспензии с много камъни или монети. Това е един от най-древните разновидности на бижута. По-рано ги носели само жените, принадлежала към висшия сословию и нелинейните ги от чисто злато и сребро, и украсен със скъпоценни камъни и перли. Тези обеци бяха много тежки. Сега дизайнери предлагат не по-малко масивна модели, но правят обеци деликатни и кухи, благодарение на което могат спокойно да се носят такива украшения достатъчно дълго време. Въпреки че все още тегло обици-суспензии дава за себе си знае и към тях трябва да се свикне.

Разнообразие на обеци в ориенталски стилОбеци в ориенталски стил са:

 • трехъярусными;

 • с камъни;

 • с веригата;

 • с монети. • Дълги обеци в ориенталски стил, перфектно допълват вечерна рокля. Те ще са страхотно с висока прическа или косата събрани в опашка. Могат да се носят такива обеци и с косата си. Въпреки, че този вариант може да се скрие красотата на прекрасните бижута.

  Златни обеци в ориенталски стил с елементи на уникални форми, в съчетание с массивностью и многослойностью ще ви направи неустоим и стилен. Много красиво изглеждат модели, които приличат на ажурное дантела и украсен с различни камъни.

  Сребърни обеци в ориенталски стил и се хареса много, само за себе си, украса изглежда малко по-масивна, отколкото от злато. Най-често такива обеци, допълнени със скъпоценни камъни, както и различни веригата и шипове, които са актуални вече не за първи сезон. Колкото повече и масивна украса, толкова по-стилно ще изглеждате.

  Обеци в ориенталски стил са подходящи за партита, светски събития и очаквайки следобедните срещи. Те отдавна вече са станали съставна част на много от модата, които могат да се носят ги и на разходка из града. Но ако ви предстои бизнес среща или работите в офиса, тези аксесоари не са желателни.
  Обеци в ориенталски стил

  Обеци в ориенталски стил

  Обеци в ориенталски стил

  Обеци в ориенталски стил

  Обеци в ориенталски стил

  Обеци в ориенталски стил

  Обеци в ориенталски стил

  Обеци в ориенталски стил

  Обеци в ориенталски стил
  Заедно с"Обеци в ориенталски стил" също четат: