• (5-04-2015, 15:20)   
 •   0   
 •  639 
Златни висящи обеци

Дълги златни обици водят началото си още от древни времена, тогава, както и сега обеци са обработени в различни геометрични форми и с различна дължина.

Висящи обеци могат да бъдат изпълнени, както от изкуствени метали, така и на благородни. Но специално внимание изискват дълги обеци от злато. Дълги златни обици изглеждат най-изгодно златото перфектно подчертава, чувственост и изисканост висящи обици. Те не само красят ушите на жените, както и те на всяко движение на главата, удивляя на чар и жизненост.

Сред fashionistas са много популярни висящи на златни обеци с камъни. Такъв аксесоар е идеален за вечернему заедно. Дълги обеци с диаманти, е символ на красота и лукс. Малки камъни могат да бъдат разположени по цялата дължина на обици, а може да има само на края на аксесоар. Дълги златни обици украшаются кристали или скъпоценни камъни, което ги добавя изяществу лукс.

Формата на златни цветчета, висящи обициВисящи обеци са разделени на два вида:

 • Единични (състоящи се от един основен детайл).

 • Събрани (състоящи се от няколко части). Събрани висящи обици могат да се състоят от дълги и къси верижки, украсени с камъни с различни размери. • Висящи обеци могат да представляват цяла композиция от различни части: еднакви или абсолютно различни по размер и структура. Те могат да бъдат поставени каскада, на едно ниво или на различни нива. Благодарение на тези възможности днес има изключително разнообразие от форми на висящи обици.

  Златни обеци-висюльки също може да се раздели на две групи:


 • С веригата. Много бижутери, създавайки своите творения, използват веригата. Те могат да служат като основният компонент, като например златни обеци-на веригата или да се запази в себе си някаква фигура, като например топка или сърце.

 • Без верига. Много бижутери свързват детайли помежду си, образувайки по този начин с дълга. • Благодарение на това разнообразие от форми може да изберете обеци, които са подходящи за вашето лице - се подчертае достойнствата и прикриване на недостатъците.

  Камъни за дълги златни обици  Скъпоценни камъни придават декорация високи цени, лукс и благородство. Висящи обеци с камъни понякога изглеждат значително изысканней и утонченней. Най-често се висящи обеци, украсена с рубин, топаз и изумруд. Че вече се говори за висящи обеци с диаманти, които винаги остават извън конкурентности - блясък на диамант комбинация с блясък на злато съчетава в себе си елегантност, благородство и увереност. Но струва това украса скъпо, затова малцина могат да си го позволят.

  Златни обеци с кристали  По-достъпни са златни обеци-висюльки украсени с кристали. Сами по себе си кристали не се отнасят до драгоценностям, но, въпреки това, те са напълно достойни да красят благородни метали. Качествени кристали понякога много приличат на диаманти. Единственото нещо, което може да се различи от бижута, която е характерна липсата на бриллиантового блясък.

  Дълги обеци с футуристичен стил  В съвременната мода се срещат често висящи обеци във футуристичен стил. Този стил се появява в 60-те години на миналия век. Днес той е намерил карти не само в облеклото, но и в аксесоарите.

  Основните признаци на златни серьг-протяжек в футурист стил:

 • прави линии в детайли и декорации;

 • остри ъгли;

 • геометрични форми, на всички детайли аксесоар;

 • простота и оригиналност само за украса. • Обеци във футуристичен стил са напълно подходящи за бизнес облекло и за вечерта на класически рокли. Най-важното правило - да се съобразят с лекота и геометрични форми във всички начин.
  Златни висящи обеци

  Златни висящи обеци

  Златни висящи обеци

  Златни висящи обеци

  Златни висящи обеци

  Златни висящи обеци

  Златни висящи обеци

  Златни висящи обеци

  Златни висящи обеци