Всичко от света на
модата

Златни обеци с топаз

5-04-2015, 15:20
2941
0
[group1] []"href="/sites/default/files/zolotye_sergi_s_topazom_0.jpg">
Златни обеци с топаз

Топаз - това е скъпоценен камък, който се отличава с прозрачност и невероятна твърдост. Най-често срещаният цвят на топаз - синьо небе. Златни обеци с топаз изглежда нежно и изискано и луксозно. Така че такова бижу - това е избор на ценителите на изящество камък и автентичната красота на метала.

Златни обеци със скъпоценни камъниЗлатни обеци с топаз - това е много трудно украса, ако топаз е правилната огранку, украсата ще прилича на обрамленную в злато капка в морето. Освен това, в цвета на топаз влияние на слънчевите лъчи. Когато лъчите преминават през камък, създаден за пленителната игра на цветове на камъка и слънчев лъч. При промяна на осветление топаз може да промени техния цвят.
Към скъпоценните камъни се отнася нар. Този камък се счита за символ на любовта. Обици с гранат решава да даде на жената в знак на възхищение и да си влюбен в нея. Цвят на нар изразява чувство на любов, на неговата искреност и преданост. Златни обици с гранат невероятно красива - злато перфектно подчертава богатството и червен цвят. Понякога златни обици с гранат красят черен камък, придавайки по този начин на декориране строгост и сдържаност.

Като говорим за скъпоценните камъни, е трудно да не спомена изумруде. Емералд се отличава с наситен зелен цвят. От древни времена той се счита за най-скъпоценния от всички скъпоценни камъни. Да Им се възхищават, царицата и царе, царици и царе, князе и херцогиня, а по времето на Клеопатра шепа диаманти, не се колебайте, мислят само върху един изумруд. А днес тя е достъпна за всички жени. Златни обеци с този зелен камък ще говорят за изискан вкус го владелицы и за нейната високо финансово изобилие.

Пример съвършенство на красота може да служи златни обици с изумруд и диамант или сапфир. Комбинацията от тези камъни се счита за царския.

Превръзка на светско събитие златни обици с изумруд и диамант, вие със сигурност ще бъдете на височина. Възхищавах възгледи не само мъжете, но и жените ви не може да избегне.
Още един достоен скъпоценен камък е рубин. Ruby е много подобен на нар, но му се отличава с уникален виолетово-червен оттенък. Златни обеци с рубин - това е наистина кралския аксесоар. Ruby капки, оправленные в злато, изглеждат не само бляскаво, но и благородна.

Златни обеци с полускъпоценни камъниНай-популярните сред жените полускъпоценни камъни - тюркоаз и аметист. В златна рамка тези камъни изглеждат толкова страхотно, както и скъпоценни камъни.

Най-често срещаният цвят на тюркоаз - това е небето-синьо, за разлика от топаз, той не е прозрачна. Също така има и други цветове тюркоаз - това е буро-зелен, буро-светло синьо и сиво-синьо. Тюркоаз е восковый блясък. Серьгам с този камък често се приписват магически свойства - вярват, че той защитава от различни болести.

У много народи златни бижута с тюркоаз се смятат за талисман на щастлив живот и късмет в любовни афери.

Златни обеци с рубини могат да се извършват както в ретро стил, така и в съответствие със съвременната мода.

Аметист, от своя страна, е това, че той има много цветове и нюанси - от светло до тъмно лилаво, при това той не губи своя чар. Златни обеци с аметистом могат да отговарят на всеки бюджет - аметист перфектно външен вид, както на големи, така и малки по размер. Самата комбинация от богати на метал и благороден камък дава неповторим ефект.

Как да изберете бижу?
 • Изборът на обеци от злато с камъни зависи от това, къде ще ги носят. За работата и ежедневието по-добре да изберете обеци с малки камъни. Отивате на парти или в ресторант-добре е да изберете златни обици с големи и големи камъни, които ще да искра от своята красота.

 • Камъни в обеци трябва да се съчетаят с цвета на вашите очи. Към карим очите идеална лилав аметист, а към синьо - топаз. Обладательницам бледо-сините и бледо-сиви очи, не си струва да купувате златни обеци с рубини, те може погрешно да оттенить очите.

 • Избор на златни обеци с камъни зависи и от възрастта. По-възрастните жени по-добре закупуване на класиката със скъпоценни камъни, а момичетата са по-млади да експериментират със стилове.


 • Златни обеци с топаз

  Златни обеци с топаз

  Златни обеци с топаз

  Златни обеци с топаз

  Златни обеци с топаз

  Златни обеци с топаз

  Златни обеци с топаз

  Златни обеци с топаз

  Златни обеци с топаз
  Интересен по темата
  Обеци с полускъпоценни камъни
  Обеци с полускъпоценни камъни
  Обеци с камъни винаги са на мода. И ако истински диаманти могат да си позволят да не са много, тогава бижута с полускъпоценни камъни са по-достъпни и
  Златни обеци със сапфир
  Златни обеци със сапфир
  Благороден, елегантен и много красив камък обикновено сиво-син цвят, сапфир, още от древни времена е била използвана за украса на златни дамских
  Обеци от сребро с фианитом
  Обеци от сребро с фианитом
  Този красив переливающийся на светлината crystal отлично се справя с конкуренцията сред останалите вложки. Ето защо обеци от сребро с фианитом са
  Златни обици с тюркоаз
  Златни обици с тюркоаз
  Зеленикаво-синкав цвят тюркоаз изглежда перфектно в рамка от злато. За направата на златни обици се използват само най-качествени камъни с правилна
  Златни обици с гранат
  Златни обици с гранат
  Златни обици с гранат изглеждат много луксозно и величествено. Бижу, достойно за истински кралици, е подходящ за допълване на изискано вечерно начин.
  Пусеты с топаз
  Пусеты с топаз
  Топаз - това е ярък и много атрактивен камък, син или син цвят. Най-значително органично и той ще изглежда точно в сережках-пусетах - в края на
  Обеци с аметистом от злато
  Обеци с аметистом от злато
  Аметист - той е много красив скъпоценен камък, притежаващ палитра нюанси от тъмно-лилав до светло-сини. Тъй като цветът му е студено, най-добре е той
  Сребърни обици с тюркоаз
  Сребърни обици с тюркоаз
  Студеният и плътен синкав оттенък тюркоаз най-добре изглежда в рамка от сребро. Сребърни обеци с този камък са идеални момичета на пролетния
  Златни обици с изумруд
  Златни обици с изумруд
  Изумруд - това е топъл зелен камък, който изглежда перфектно в рамка от злато. Обеци от жълто злато са хармонични и са традиционни, а в бяло, в