Всичко от света на
модата

Обеци за пиърсинг

5-04-2015, 15:20
1733
0
href="/sites/default/files/sergi_dlya_pirsinga_0.jpg">
Обеци за пиърсинг

Пиърсинг - това е начин за разкрасяване на тялото, които се ползват още от древните египтяните. Днес пробиви правят по тялото: носа, устните, пъпа, езика, веждите и т.н., Пробиви украшаются обеци, които днес са в състояние да изненада с разнообразието си.

Видове обеци за пиърсингНай-често - това е златни обеци за пиърсинг. Не рядко пирсы украсена с камъни, е особено ефектно изглеждат скъпоценни камъни. Обеци от злато с диаманти за пиърсинг - това нагоре за красота аксесоари това направление.

Златни обеци за пиърсинг може да има различен стил и дизайн. Сред кейовете (обеци за пиърсинг) отделят:


 • универсални пирсы;

 • с тясната специфика. • Обеци за пиърсинг може да бъде три вида и всеки от тях си има име:


 • Подкова. Подкова - скоро като мряна, само извити. Има и друг вид оръжие - това е огъване. Огъване се различава от рамената това, което наведе съвсем малко. Огъване често се използва като обеци за пиърсинг на веждите.

 • На рамената. Прът - прът с топки в краищата. Златни пирсы-често се носят на рамената на устните, езика или вежди.

 • Пръстени. Пръстени - са универсален пиърс, можете да ги носите върху всяка част на тялото. Най-често красят пръстени, на ушите. При този проколота може да бъде, като меката част, така и на другата част на ухото. Доста често ухото украсена с множество пръстени. • Обеци за пиърсинг на пъпа  За пиърсинг на пъпа най-често се използва банан. По форма и украса е много прилича на този плод, така че е получил това име. Особеност на тази декорация е, че то се прави много прецизно, а градус го огъване выверяется много внимателно. Ако обстановката се прави не е правилно, то може да доставя дискомфорт го владелице.

  Малко по-малко популярен пиърс за пъпа - това е навела. Навела се различава от банан само с наличието на две топки на края. Долната топка-голям и е едно цяло с щанга, а на дъното на значително по-малък размер и навинчивается на мряна.

  Обеци за пиърсинг на устните  Има още един вид банан - това е лабреты. Отгоре те също както и навела са на топката, а отдолу може да е топка или всяко друго украса. В този случай горната топка е припаянным до штанге, а долната част е подвижна. Ето защо лабреты най-често се носят на устните. Тъй като една от части обстановка е в устата, подобна конструкция помага на безопасно излитане и обличат пиърс.

  Обеци за пиърсинг на езика  Най-често срещаните обеци за пиърсинг на езика - това е обрати. Украса както и подкова е крива, но тя закручена под формата на спирала. Обрати може да се дължи на универсален бижутата. Еднакво удобен за носене като в пъпа, ушите, така и в езика. Но за пиърсинг на езика обрати се използват най-често.

  Обеци за пиърсинг на носа  За пиърсинг на носа често се използват нострилу. Нострила - това малко бижу, което подхожда повече на носа крило. Тази скоба може да бъде прост или във формата на буквата, мушица, конус или познати на топка.

  Обеци за пиърсинг на ухото  Ухо - това е най-популярното място за пиърсинг, ето защо на него може да се види най-оригиналните пирсы. Най-познатите ни обеци за пиърсинг на ушите - това е пръстен, но има доста нетрадиционни декорации. Един от тях - на тунели. За днешната младеж тунели - това е приемлива форма на пиърсинг. Въпреки факта, че на него се решава не на всеки, много към него се отнасят напълно спокойно. Че не може да се каже за старши поколение, което често се прилага за тунели негативно, особено ако те са значителни размери.

  Тунели - това е наистина специален вид декорация. Да Не говорим за това, че отношението към него е значително по-различен сред хората, той има още една особеност - преди да се облечете в тунела, трябва да се разшири дупката до необходимия размер. С течение на времето дупка може да се увеличи и, при желание, може да се удържа да тунели по-голям диаметър.

  За да разшири дупката, трябва да се носят нокти, след което ги заместват расширителям по-голям размер, и така, докато то не се превърне в желания размер.

  Обеци за интимен пиърсинг  Интимност-пиърсинг основно правят любителите на остри усещания в сексуалния живот. За интимност-обици могат да се използват подкова и мряна, смелите момичета могат да изберат пръстен. Характеристика на интимност-пиърсинг е, че раната на мястото на убождане се лекува за около месец, така че ще трябва да се подготвят за това, че ще трябва да се въздържат от интимния живот през този период.
  Обеци за пиърсинг

  Обеци за пиърсинг

  Обеци за пиърсинг

  Обеци за пиърсинг

  Обеци за пиърсинг

  Обеци за пиърсинг

  Обеци за пиърсинг

  Обеци за пиърсинг

  Обеци за пиърсинг
  Интересен по темата
  Обеци с фианитами
  Обеци с фианитами
  Обеци с фианитами днес доста често срещани. Свойства на този минерал може да се нарече близнак на диаманта, но той е много по-евтини от него се дължи
  Пъпа пиърсинг - обеци
  Пъпа пиърсинг - обеци
  Ако сте решили за пункция на пъпа, а след това трябва да изберете обеци за това, защото не всеки метал и не всяка форма на идеални за пробиване на
  Обеци в ориенталски стил
  Обеци в ориенталски стил
  Обеци в източен стил - това е доста голямо и масивно бижу. Такива обици - не е за всеки ден. Те изискват специално отношение и места. Повече за тях
  Пиърсинг на носа - обеци
  Пиърсинг на носа - обеци
  Пиърсинг на носа на всички толкова полулярен. Днес на пазара за бижута представен на голям брой различни варианти на обици за носене в носа. За тях
  Висящи обеци
  Висящи обеци
  Висящи обеци изглежда много привлекателна и е украсена с вечерен тоалет. Те са видими, стилни жилища и елегантни. За техните разновидности и за това
  Обица за пъп, злато
  Обица за пъп, злато
  Пиърсинг на пъпа е много популярен сред момичетата. Красива оригинална златна скоба в пъпа ще привлече вниманието към подтянутому животику, а
  Сребърни обеци-халки
  Сребърни обеци-халки
  Начало чар обици във формата на пръстен в това, че те са универсални - отиват на всичко и можете да ги носите навсякъде с вас. Освен това, те са
  Златни обеци топки
  Златни обеци топки
  Златни обеци топки от година на година стават все по-популярни. Те добре са подходящи за бизнес стила, както и подчертават красотата вечерна рокля.