• (5-04-2015, 15:21)   
 •   0   
 •  329 
Обеци Сваровски

Обеци с кристали Сваровски вече дълго време ще красят жените си блясък и финес. Австрийската компания Swarovski, които отделят освен обеци и други бижута, осветителни тела и режещи материали, специализирана в рязане кристал, както и синтетични и естествени камъни от 1895 г., и от момента на основаването си, не се уморява да се подобри.

Като доказателство за това, днес обеци с кристали Сваровски могат да имат различно покритие за засилване на блясък:


 • Северното сияние Aurora - допринася за появата на рейнбоу блясък;

 • Аигим и Silver - спрей, имитирующее метали;

 • Jet - колекция непрозрачни цветни ефекти;

 • Alabaster - колекция от кристали с намалена прозрачност. • Тези открития на компанията Сваровски днес са много различни модели, които имат оригинален външен вид и изключителен блясък.

  Обеци с камъни Swarovski: общ преглед на модели  Не е тайна, че обици със Сваровски могат да се вземат за всеки вкус-разнообразие от модели на тази категория стоки впечатляващо, защото тук се използват и цветни камъни, и обикновена, форми обеци могат да се започне от минималистичных гвоздиков, до помпозно дълги обеци с огромни кристали.

  Материалът, от който са направени обеци, може да бъде ценен - злато или сребро, а също и обичайните титан. Това зависи от класа на продукти и ценова категория.

  Обици розово Сваровски  Най-кратък вариант - обеци с кристали Сваровски във формата на гвоздиков. Те могат да бъдат в различни цветове и форми-като се започне от растителна тема - листа, цветове, и завършва с обикновените камъни.

  Сред обеци с кристали Swarovski достатъчно много абстрактен декор: хаотично изнесени цветни камъни, благодарение на които украса отговарят на всяко облекло. Въпреки това много цветни обеци ограничават стил - за бизнес костюм или елегантен начин те ще не между другото.

  Дълги обеци с кристали Сваровски  Обици с камъни Сваровски с висулки са представени в по-малки количества, и, обикновено, те са един метален кръг с декоративно украшение. Като последните се използват блестящи топки с различни цветове - бели, тюркоазено, розово, червено. Оригинално изглежда модел, където поп балони, прикрепени верига с различна дължина: увенчивают гроздове бели камъни.

  Ако тези модели са изработени в един цвят с бели камъни, то те могат да се носят до вечернему заедно.

  Обици с перли Swarovski  Обеци шамбала с кристали Сваровски са още един от най-популярните модели: те искрят, когато е осветена благодарение на формата на топка и рязане на кристали. Спрей "Аврора" ги кара да играят с всички цветове на дъгата.

  Топките не са подходящи за вечерно облекло, но с ежедневни дрехи изглеждат много хармонично и внасят в начин на разнообразие. Оригиналност ще добавят цветни топки или обикновена - ярки сини, тюркоазени, червени, розови или лилави. Въпреки това пускането на цветни обеци, трябва да се гарантира, че те се съчетава с дрехите.

  Обеци повдигнат с кристали Сваровски  Обеци с кристали Сваровски могат да бъдат изпълнени и сега в популярна форма протяжек. Тези обеци представлява дълга верига, която вдевается в дупката, пробита. В единия край се поставят малък камък или парче, инкрустированную кристали. Този удобен модел, който не се забави лоб и не надавливает. Такива обеци могат да се носят не само ежедневно, но и се облича за щастлив повод, защото те изглеждат едновременно елегантно и просто.

  Подвижността на обеци привлича към себе си внимание, а форма на визуално удължава лицето, което всъщност ги прави универсални.
  Обеци Сваровски

  Обеци Сваровски

  Обеци Сваровски

  Обеци Сваровски

  Обеци Сваровски

  Обеци Сваровски

  Обеци Сваровски

  Обеци Сваровски

  Обеци Сваровски