• (5-04-2015, 15:22)   
  •   0   
  •  804 
Обеци с камъни

Обеци от естествени камъни позволяват да се създаде оригинален начин благодарение на техния цвят. Освен това, те са за всички физически, но много по-приятно да се носят нещо, осъзнавайки, че си е създала самата природа, а не в лабораторни условия. Какви камъни най-често се използват в бижутата?

Обеци със зелен камъкValtera създали обеци-капчици със зелен аметистом: те изглеждат невероятно нежно. Това е дълги обеци с камъни, които могат да се носят както на работа, така и за щастлив повод. На обеци със зелени камъни трябва да се обърне специално внимание рыжеволосые момичета, ако те искат да изглеждат още по-ярки.

Също така интересна модел обеци с перли и кварцови: този дует истинско произведение на изкуството: гроздове от перли увенчивают капчици зелен кварц.

Обеци със сини камъниОбеци със сини жадеитами от турския дизайнер Демирбаш изглеждат много женствени и чист. Още един камък, който се отличава с наситен син цвят със седеф - кианит. Той е много красиво изглежда в обеци-телца: благодарение на кръгла форма, седеф се проявява по-ярко.

Обици с черен камъкЧерен оникс - най-популярният черен камък в бижута. На негова основа е създаден вече много модели, но въпреки това, при избора на обеци е важно да не се сгреши и изберете модерни, защото с черен камък-лесно", за да попадне в миналия век": ако оникс има сребърна масивно лекар по дентална медицина с завитушками, тогава по-добре да се откаже от този модел. Изключение е ситуацията, когато се нуждаят от ретро-образ.

Авантюрин също се отнася до черни камъни, но той има син нюанс.

Обеци със син камъкТопазовые обеци са много често срещани сред накити от тази категория, в края на краищата този камък върви добре като злато и сребро.

Тюркоаз е по-висока оценка, но тя е полупрозрачна и не е толкова богат като топаз.

Обици с червен камъкЧервен турмалин по-рядък камък, срещан в бижута: той е непрозрачен и матиран, което ви позволява да добавите към него различни богато украсени рамки.

Обици с розов камъкРозов кварц много нежно изглежда като сребро, и със злато: този матиран и полупрозрачен камък е добро както за рязане, така и в естествена форма.

Още един розов камък - светъл рубин, който се съчетава само със злато.

Обици с бял камъкКахолонг - матиран бял камък. Използва се при бижутата като в комбинация със скъпоценни камъни, така и самостоятелно.
Обеци с камъни

Обеци с камъни

Обеци с камъни

Обеци с камъни

Обеци с камъни

Обеци с камъни

Обеци с камъни

Обеци с камъни

Обеци с камъни
Заедно с"Обеци с камъни" също четат: