Всичко от света на
модата
» » Дамски златни ръчен часовник

Дамски златни ръчен часовник

5-04-2015, 15:22
2878
0
Дамски златни ръчен часовник

На всички е известно, че китката златен часовник - символ на лукс и просперитет. Този аксесоар не само показва време на техния притежател, но и казва на другите за това, че той е ценител на красотата и качеството.

Златни дамски часовници ЧайкаНа територията На бившите страни на ОНД, така и много извън него, може да се намира на мнение, че златните механични часовници Чайка - един от най-добрите. На това мнение са формирани не от ефективна реклама или успешен pr на управление на фабрика, а от самите потребители, които по времето на СЪВЕТСКИЯ съюз масово носеха такива часовници. Те се отличават с издръжливост, скромен, но елегантен външен вид, и, разбира се, качеството на детайлите.

Много златни часовници Чайка имат 17 камъни - рубини, които се намират в рамките на механизма. Рубин - много е плътен камък, а на механични изделия, които са в постоянно движение, се нуждаят от силна фиксация не са податливи на износване, поради което той в квартал левски е елемент за закрепване. Това е една от тайните на качествени часовници, които са в състояние да служи на много дълго време.

Завод Чайка изпусна златни часовници в златната гривна, така и на кожен, където от благородния метал е била изпълнена само корпус.

Говорейки за корпуса златни часа. Чайка, не може да не се отбележи елегантен стил на повечето модели: това са малки елипси или кръгове, циферблат които е направена в римски или арабски знаковата система. Тук има и модели, където са обозначени с цифри барове и точки - това не е най-практичен вариант, но изглежда стилно.

Женските модели са с тънки кожени въжета: за разлика от други популярни и качествени производители (например, Ролекс) те не са широки и масивни планини.
Ако кожени златни часовници лесно се дължи на строг минималистичному стил, това часовници със злато каишка Чайка изглежда много женствена и нежна, благодарение на плетению. Тъкане може да бъде едър или дребен: в чорап практично дребния модел, защото така по-малко вероятност да се скъса връзки, крив за нещо.

Днес производството на фабрика "Чайка" е спряно, защото го обяви в несъстоятелност, обаче, на пазара се появяват модерни часовници с известното лого, което освобождава от Бижутериен завод Чайка.

Златен часовник РолексЗлатни швейцарски часовник, за разлика от Чайките, уредени досега, не променя своята история. Външният им вид може да бъде описан в няколко точки:


 • массивность модели;

 • изобилие от бижута на ремнях;

 • голям циферблат;

 • много камъни на таблото;

 • чрез месеца и седмици на някои модели. • Дамски Ролекс се предлагат предимно в златната гривна, благодарение на което часовника изглежда много помпезно и красива: изглежда, че бижутери не съжаляваме скъпоценни материали, за да ги създаде, и се поставя различни орнаменти навсякъде, където е възможно. Комплектите не са оставили дори dial, за оцветяване който понякога отвлича вниманието от гледане на време. Разбира се, този дизайнерски трик говори за това, че Ролекс - не е просто часовник, а сега декорация, където красотата и яркостта на модела се намират на същото място по важност, тъй като функционалност.
  Златни часовници с диаманти - не е необичайно за Ролекс, така че тези модели имат различни варианти с бял и също в жълто или оранжево със злато.

  Въпреки това, тази швейцарската компания пуска на няколко часа със злато и на кожен ремешке, където благородния метал краси само корпус. Една от най-ярките такива модели има леопардовый принт, където не само на каишка, но и циферблат имат хищную цвят. За сметка на ярък декор цифри почти не се вижда: вероятно, създателите на този модел са решили да угодят на момичета, които часовник е необходимо само като украса, и при тях това се случи, в края на краищата, модел часовник насочва вниманието към себе си.
  Дамски златни ръчен часовник

  Дамски златни ръчен часовник

  Дамски златни ръчен часовник

  Дамски златни ръчен часовник

  Дамски златни ръчен часовник

  Дамски златни ръчен часовник

  Дамски златни ръчен часовник

  Дамски златни ръчен часовник

  Дамски златни ръчен часовник
  Интересен по темата
  Часовници Dior
  Часовници Dior
  Дамски часовник от Dior - това винаги е признак на висок статус и ги обладательницы. Високата цена на този аксесоар е напълно оправдано - те са
  Часовници Armani
  Часовници Armani
  Благодарение на стилен градуирана набиране и тънък, дълъг стрелките на часовника от модна къща " Армани разпознаваем и обичан по целия свят. Те са
  Дамски часовник Calvin Klein
  Дамски часовник Calvin Klein
  Ръчен часовник от марката Calvin Klein - това е успешната комбинация с безупречно качество и стил. Колекция на модна къща " е доста разнообразна и
  Часовници Хермес
  Часовници Хермес
  Дамски ръчен часовник "Хермес" - това е съчетание на качество, стил и изтънченост. Този аксесоар е подходящ за всеки начин и ще се слее както с офис
  Пръстен от платина
  Пръстен от платина
  Платина - това е скъп, аристократичный метал. Ето защо пръстени от него украшаются обикновено най-ценни камъни - диаманти, сапфири, изумруди. Тази
  Сребърни часовници
  Сребърни часовници "Чайка"
  Демократичните дизайн на лентата сребърни часа "Чайка" и скъпи неща, привличат всяка жена. Този аксесоар е много подходящ за различни дрехи и да го
  Дамски сребърни часовници
  Дамски сребърни часовници
  Часовници от сребро - това изискано, луксозно бижу, което със сигурност ще привлече към себе си вниманието на околните. Прости или сложни, годината
  Сребърни дамски часовници Ник
  Сребърни дамски часовници Ник
  Сребърни часовници на руската фирма-производител на Ник са намерили своите почитательниц като сред млади момичета, така и доказали се бизнес-дама. Те
  Дамски часовник с диаманти
  Дамски часовник с диаманти
  Часовник - не е лесно необходимост, но и стилен аксесоар, който изглежда добре, и е в състояние да разкаже за своя социален статус в обществото.