• (5-04-2015, 15:23)   
 •   0   
 •  1583 
Златни обици без камъни

Много жени, които ценят елегантността и практичността, преди всичко останало, правят своя избор в полза на златни обици без камъни. И не напразно! Златни обици с проба 585 без камъни са подходящи абсолютно всичко, под всеки стил и цветови ансамбъл. Освен това, те, дори въпреки липсата на камъни, изглеждат богато и елегантно. Видове такива златни обици са доста разнообразни, така че всяка модата със сигурност ще вземе за себе си модел според своите предпочитания и формата на лицето.

Модели златни обици без камъниЗлатни обици без камъни са разнообразни по форма, технологиите на производство, предвид обков, размер. Тези златни обеци се отличава с богатство на видове и лечение. Най-интересно и скъпо изглеждат обеци с бяло злато, когато в един продукт се комбинират тези два метала.

Условно златни обеци във форма и за цип могат да бъдат разделени на такива групи:


 • Обеци-пусеты ("карамфил"). Те обикновено са доста малки и не простират дупка от пункция. Са определени тези обеци с помощта на малка скоба от задната страна на меката част на ухото. "Шапката" карамфил могат да бъдат най-различни форми и видове - от най-простите малки топчета, до сложни геометрични фигури, цветя, суспензии и т.н.

 • Обеци с английски замък. Английски замък - това е вдеваемый в ухото на куката, който застегивается швензой с едно кликване. Това е най-сигурният вид на замъка, така че тези обици са произведени голямо разнообразие от най-различни декоративни елементи.

 • Обеци с монтиране под формата на куката - френски замък. Тук закопчалката-дупчица се е вкопчил в опашката лък тел обеци. Обеци с капаче във формата на кука, без камъни - това са бижута с голямо разнообразие на декоративно-художествени елементи във формата на цветя, листенца, сфери, сърца, пеперуди, намордници, знаците на зодиака и т.н., Тези декоративни елементи са монтирани във вид на висулки и са свързани с дужкой.

 • Обеци-халки". Обеци във формата на халки могат също да бъдат с висулки или без тях. Те са произведени от най-различни размери - от съвсем малки до много големи и обемни.

 • Висящи обеци-"теглене". Те се наричат "игла", защото те вдеваются в ухото на подобие на игла. Те нямат замъка - държат те се дължат на собственото си тегло. Благодарение на своята форма - на висящи "верига" с малък декоративен елемент, който след вдевания се оказва на ухото лоб, те са най-подходящи круглолицым на жените. Те изглеждат много елегантно и доста скромно.


 • Златни обици без камъни

  Златни обици без камъни

  Златни обици без камъни

  Златни обици без камъни

  Златни обици без камъни

  Златни обици без камъни

  Златни обици без камъни

  Златни обици без камъни

  Златни обици без камъни
  Заедно с"Златни обици без камъни" също четат: