• (5-04-2015, 15:24)   
 •   0   
 •  500 
Обеци с фианитами

Финатит днес краси много бижута: като се започне от обеци и завършва с вериги, и, между другото, го прави с цялата си елегантност и блясък, присъщи на истински стопанин.

Фианит в бижутата: "за" и "против"

Говорейки за фианите, е невъзможно да не си спомня историята на създаването му, който по това време експертна много шум в средите на бижутери: през 70-те години на пазарите се появи компанията, която изложени в продажба много големи диаманти. При това никаква информация за откриването на нови находища не измислят, и за много хора са озадачени от факта, откъде идват тези нови скъпоценни камъни. Преди специалистите разбрали, че това не диамантите, а цирконий, фианиты са били продадени като скъпоценни диамантени бижута.

Фианит първоначално са открили учени от ФИАНа - съветски институт, поради което минерал и получил името си.

В бижутата той започва да се използва почти веднага след откриването, въпреки факта, че целта на учените е да се разработи кристал за лазер.

Неговата показател на пречупване е много близо до алмазному, но все още не е идентичен, и затова малките камъни фианита с невъоръжено око да се различи от диамантени трудно, но с голям имат видима разлика. Така че, ако изберете продукт с фианитом, тогава по-добре да спре избор на малки камъни.

Ахилесовата пета на фианита в сравнение с елмаз е неговата твърдост, която отстъпва на стопанин. Поради тази физическа характеристики фианит има и друга огранку и затова изглежда малко по-различна: той блести, а диамант "играе".

Избор от модели обеци с фианитом

Фианит благодарение на своите свойства, не може да бъде само с различни размери, но и цветове: без съмнение, това е много удобно за момичета, които обичат хармония на цветовете между дрехи почивка и декорации. Този минерал се използват в най-различни модели обеци, обаче най-популярни (и удобно) са обеци пусеты с фианитом, както и пътеки.

Обици розово с фианитамиОбеци розово с фианитами са подходящи за всички, без изключение: от голямо значение е само в големината и формата на камъка. Така, круглолицым момичетата ще отговарят на малък, кръгъл камък, както и всеки, който има квадратна форма на лицето. Обеци с голям фианитом ще се слее с триъгълен лице: камък при това може да има квадратни пропорции. Момичета, при които лицето правилна овална форма, подчертават красотата си, ако наденут удължен овал фианит.

Обеци пътеки с фианитамиНай-елегантен вариант - обеци пътеки. Те позволяват да се покаже красотата на камъните не може да бъде по-добро благодарение на извита форма. Обикновено тук се помещава множество малки фианитов, които блестят на слънцето и на изкуствена светлина.

Обеци с перли и фианитом - достатъчно женствена дует, защото перли придава на всеки продукт аура нежност, която не може да пропуснете за ярък блясък на камъни.

Изборът на обеци в зависимост от цветотипа на външността на

Обеци с фианитами трябва да изберете не само въз основа на формата на лицето, но също така и с оглед на цветотипа. Цвят на облеклото има решаващо значение, обаче един облекло се заменя с друг, а този цвят на кожата, очите и косата се запазват, и затова е по-подходящо да изберете бижу именно с оглед на техните параметри.


 • Зима. Този студен цветотипу подходящи обеци с черни фианитами: те ще добавят начин на загадочности и драмата и ще отлично ярък контраст с положението на цвета на кожата.

 • Пролет. Топло цветотипу подходящи обеци със сини фианитом: той отлично ще се комбинира със светъл цвят на окото.

 • Лято. Студен, но не контрастному лятото са подходящи ярки обеци със сини фианитами: те ще съживят образ и сконцентрируют внимание върху себе си.

 • Есента. Топло цветотипу есен са подходящи обеци със зелен фианитом, защото този цвят върви добре с червена нюанси.


 • Обеци с фианитами

  Обеци с фианитами

  Обеци с фианитами

  Обеци с фианитами

  Обеци с фианитами

  Обеци с фианитами

  Обеци с фианитами

  Обеци с фианитами

  Обеци с фианитами
  Заедно с"Обеци с фианитами" също четат: