• (5-04-2015, 15:25)   
 •   0   
 •  983 
Часовници Хермес

Часовници са не по-малко важен аксесоар за жените, отколкото на чанта или обувки. Те не само могат да предизвикат време, но и са чудесна украса. Часовници са в състояние много да разкаже за своята любовница. Те - като някакъв основен атрибут на модерен и стилен начин. Както часове на Хермес - това е още и своеобразен показател за социалния статус и положение си обладательницы. В края на краищата, да си ги позволят могат далеч не всички, но тези които са го направили, със сигурност няма да съжалява. В тези часове комбинира луксозен дизайн и отлично качество, и съответно да служат те ще бъдат дълги и никога не те разочаровам.

Швейцарско качество часа ХермесБлагодарение на стремеж към усъвършенстване, лоялност, качество и семейни традиции, тези часовници са станали известни и се ползват с голяма популярност по целия свят. В тях са съчетани швейцарско качество и френска работа талантлив часовникар.

Часовници Хермес оригинала имат достатъчно висока цена, поради това, че всеки модел е труден, почти ръчния труд. Освен това, всички, дори и най-дребните детайли са изработени от висококачествени материали и може да продължи, не едно поколение. За тези часове казват, че те измерват времето, което те не са предмет. Самият корпус е направен от стомана и титан и сапфир кристал стъкло е много устойчиво на външни дефекти.

Часовници Hermes ParisЧасове на този парижки къщи очароват с неповторим дизайн и расцветкой. В края на краищата, такива наситени и благородни нюанси вие повече никъде не се намира. Луксозно съчетание на златния корпус и каишка кожа ще се хареса на мнозина, и особено на хората, принадлежащи към високото общество, където ценени високо качество и простота на линиите. Във всички модели присъства една важна подробност - контрастная прострочка лента "под конскую система". Може би затова часовници на тази марка винаги е разпознаваем и обичан.

Дамски часовници ХермесВ колекции часовници на тази марка е достатъчно много модели, които привличат вниманието със своята оригиналност на дизайна и в същото време на качество и изисканост. Един от тях са:

 • Часовници Hermes Kelly. Този вариант е създаден специално за amatures същия чанти Хермес. Часовници имат вид на малък, направени от злато замочка, който е приложен към отчетния период ремешку. Тези часовници особени и утончены. Те са отбелязани на крехката четка своята обладательницы.

 • Часовници Хермес с дълга каишка - Cape Cod. Този вариант е много популярен през този сезон. Неговата каишка няколко пъти увийте измий ръцете, като по този начин се създава визуален ефект стилен кожа гривната. Те са свързани с праволинеен, активна личност, която не се страхува от живота във всичките му проявления. Тези часовници избират много известни личности: Ксения Собчак, Мадона, Джениффер Анистън, Аштън Къчър.

 • Часовници Хермес Arceau. Конфигурацията на този часовник е изобретен още през 1978 година. Камерата на този модел е достатъчно оригинален. Горните уши по форма наподобяват формата на стреме. Самият корпус е кръгъл, а циферблатът е съзнателно е помия, ако някой ръчно вписывал арабски цифри. Този модел е придобило статут на класики с разцвет на интелигентност и лукс. През този сезон те са били освободени часовник в чест на 175 - годишнината от парижката къща "Хермес". Тази колекция от няколко изпълнения: стомана, злато, диамант инкрустация. Каишка е направена от синьо, черно и кафяво. • Дамски ръчен часовник Хермес основно адресирани към стилен уверени в себе си млади хора, които са в постоянно движение и се ползват ярки събития от живота си. Те успешно съчетават в себе си стил и качество и са подходящи за всеки начин.
  Часовници Хермес

  Часовници Хермес

  Часовници Хермес

  Часовници Хермес

  Часовници Хермес

  Часовници Хермес

  Часовници Хермес
  Заедно с"Часовници Хермес" също четат: