Всичко от света на
модата

Часовник Louis Vuitton

5-04-2015, 15:25
1350
0
Часовник Louis Vuitton

Модерен френски марка луксозна класа Louis Vuitton е известен по целия свят. Го триумфалната история започна преди повече от век и половина назад. Оттогава всички идеи на дизайнерите на марката преследва неизменен успех. Облекло, аксесоари, обувки, пътни комплекти, мъжки и дамски часовници на Louis Vuitton, както и други неща с имуществена логото на марката са предмет на истинската страст на стотици хиляди модата и дендита по целия свят.

В основата на успеха на продуктите на марката, е фактът, че всичко това се прави само и единствено в маркови магазини компания. Благодарение на бижута на Louis Vuitton се различават най-качествени и съвършенство на изпълнението.

В рекламни компании колекции на марката вземат участие най-известните и култови личности. Лица Louis Vuitton в различно време са Ума Търман и Дженифър Лопес, Скарлет Йохансон, Анджелина Джоли, Катрин Деньов и др Louis Vuitton - това не е просто мода, това е начин на живот, основна черта, която е несравнима елегантност и стил.

Ръчен часовник на Louis Vuitton - статусность и луксСред продуктите на марката специално място е отделено на ръчен часовник. Между другото този продукт се появява в арсенал марка само за десет години - през 2002 година. Първата колекция от часовници, Луи Viton получила името Tambour Myst'erieuse.

Безспорно, часовници с логото на марката - това е статус аксесоар, който дава свидетелство за материалното положение на собственика, неговия статут и безупречен вкус. Ръчен часовник на Louis Vuitton са създадени за уверени в себе си личности, които знаят много в истинските ценности. Часовници с логото на ПС - то е символ на лукс. Те ще блеснат на китките на известни хора: филмови звезди, шоу-бизнеса, политици, бизнесмени и успешни хора.

Мъжки и дамски ръчен часовник Louis Vuitton имат достатъчно висока цена. Този факт се дължи на факта, че всеки детайл от този сложен механизъм от минутната стрелка, до корпус и каишка за часовник на Louis Vuitton са произведени изцяло на ръка в най-добрите заводи на марката.

Оригинални часовници Louis Vuitton отличава:


 • високо качество на изпълнението;

 • ненадминат дизайн;

 • най-добрите материали;

 • прекрасна обстановка. • Часовник Louis Vuitton Tambour Myst'erieuse  Нови модели на часовници модна Къща пуска не често. Така че изход за редовен колекция произвежда истински фурор в модерния свят. Както бе споменато по-горе на първа линия под марката Louis Vuitton излезе през 2002 година. Това е линия часа под името Tambour Myst'erieuse. В нея са влезли елегантни и много стилни модели часовници с размашистой монограм, в които хармонично се съчетава красота и прекрасен дизайн.

  Отличителна черта на женските часа Луи Viton от тази колекция е оригиналната форма на циферблата. Механизъм часа се намира между две сапфировыми кристали. Неговата централна част е отворена, но да видим как най-важните детайли на механизма извършват своето движение не може. Тази опция е скрита в името на модела. Думата Myst'erieuse означава, че в страната има своя особена загадка.

  Между другото, размерите на този модел са доста впечатляващи: широчина на корпуса - 425 мм, височина - 144 мм. Модел се предлага в червено, бяло и жълто вариант от осемнадесет каратово злато и платина 950 проба.

  Дамски ръчен часовник на Louis Vuitton от тази колекция са украсени с россыпью диаманти, рубини или сапфири, както каишка е изработена от висок клас кожа на алигатор.
  Трябва да се отбележи, че стойността на тези часове е повече от четвърт милион долара. За производството само на един съд за този модел часа от майстори на компанията отнема около година.
  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton
  Интересен по темата
  Дамски часовник Calvin Klein
  Дамски часовник Calvin Klein
  Ръчен часовник от марката Calvin Klein - това е успешната комбинация с безупречно качество и стил. Колекция на модна къща " е доста разнообразна и
  Портмонета Луи Viton
  Портмонета Луи Viton
  Дамски портмонета от марката Луи Viton - това е статус и много качествен и елегантен аксесоар. Тези неща почти изключително и свидетелстват за високо
  Клатчи Луи Viton
  Клатчи Луи Viton
  Малки и много елегантни, на пръв поглед непрактичные. Всичко това може да ви дойде на ум, ако вие никога не сте виждали клатч Louis Vuitton. В
  Дамски чанти Луи Viton
  Дамски чанти Луи Viton
  Дамски чанти на Louis Vuitton са изпълнени задържани в стил: едва ли може да се намира на модел, наситено украсена кристали или каишки, а също и
  Слънчеви очила Louis Vuitton
  Слънчеви очила Louis Vuitton
  Слънчеви очила Louis Vuitton са оценени за тяхното изключително качество, не излиза от мода ретро стил и внимание дори към най-дребните детайли. Те
  Шал Луи Viton
  Шал Луи Viton
  Дамски шалове на Луи Вюитон са толкова добри, красиви и популярни, както и други продукти на тази световно известна марка. Този аксесоар от полза
  Шал Louis Vuitton
  Шал Louis Vuitton
  Оригинални и изключително стилен шал марка Louis Vuitton ще се превърне в плюс, нито в един модерен гардероб. Този аксесоар е чудесно комплимент към
  Орар Louis Vuitton
  Орар Louis Vuitton
  Марка Louis Vuitton, известен с оригинални и красиви женски аксесоари. Днес много дами предпочитат стилни и надеждни чанти, красиви оригинални
  Обувки Луи Viton
  Обувки Луи Viton
  Днес обувки Луи Viton - това е въпрос на гордост я обладательницы и мечта на всяка жена. Е - статус дама, олицетворение на вкуса и ниво на живот.