• (5-04-2015, 15:25)   
 •   0   
 •  930 
Часовник Louis Vuitton

Модерен френски марка луксозна класа Louis Vuitton е известен по целия свят. Го триумфалната история започна преди повече от век и половина назад. Оттогава всички идеи на дизайнерите на марката преследва неизменен успех. Облекло, аксесоари, обувки, пътни комплекти, мъжки и дамски часовници на Louis Vuitton, както и други неща с имуществена логото на марката са предмет на истинската страст на стотици хиляди модата и дендита по целия свят.

В основата на успеха на продуктите на марката, е фактът, че всичко това се прави само и единствено в маркови магазини компания. Благодарение на бижута на Louis Vuitton се различават най-качествени и съвършенство на изпълнението.

В рекламни компании колекции на марката вземат участие най-известните и култови личности. Лица Louis Vuitton в различно време са Ума Търман и Дженифър Лопес, Скарлет Йохансон, Анджелина Джоли, Катрин Деньов и др Louis Vuitton - това не е просто мода, това е начин на живот, основна черта, която е несравнима елегантност и стил.

Ръчен часовник на Louis Vuitton - статусность и луксСред продуктите на марката специално място е отделено на ръчен часовник. Между другото този продукт се появява в арсенал марка само за десет години - през 2002 година. Първата колекция от часовници, Луи Viton получила името Tambour Myst'erieuse.

Безспорно, часовници с логото на марката - това е статус аксесоар, който дава свидетелство за материалното положение на собственика, неговия статут и безупречен вкус. Ръчен часовник на Louis Vuitton са създадени за уверени в себе си личности, които знаят много в истинските ценности. Часовници с логото на ПС - то е символ на лукс. Те ще блеснат на китките на известни хора: филмови звезди, шоу-бизнеса, политици, бизнесмени и успешни хора.

Мъжки и дамски ръчен часовник Louis Vuitton имат достатъчно висока цена. Този факт се дължи на факта, че всеки детайл от този сложен механизъм от минутната стрелка, до корпус и каишка за часовник на Louis Vuitton са произведени изцяло на ръка в най-добрите заводи на марката.

Оригинални часовници Louis Vuitton отличава:


 • високо качество на изпълнението;

 • ненадминат дизайн;

 • най-добрите материали;

 • прекрасна обстановка. • Часовник Louis Vuitton Tambour Myst'erieuse  Нови модели на часовници модна Къща пуска не често. Така че изход за редовен колекция произвежда истински фурор в модерния свят. Както бе споменато по-горе на първа линия под марката Louis Vuitton излезе през 2002 година. Това е линия часа под името Tambour Myst'erieuse. В нея са влезли елегантни и много стилни модели часовници с размашистой монограм, в които хармонично се съчетава красота и прекрасен дизайн.

  Отличителна черта на женските часа Луи Viton от тази колекция е оригиналната форма на циферблата. Механизъм часа се намира между две сапфировыми кристали. Неговата централна част е отворена, но да видим как най-важните детайли на механизма извършват своето движение не може. Тази опция е скрита в името на модела. Думата Myst'erieuse означава, че в страната има своя особена загадка.

  Между другото, размерите на този модел са доста впечатляващи: широчина на корпуса - 425 мм, височина - 144 мм. Модел се предлага в червено, бяло и жълто вариант от осемнадесет каратово злато и платина 950 проба.

  Дамски ръчен часовник на Louis Vuitton от тази колекция са украсени с россыпью диаманти, рубини или сапфири, както каишка е изработена от висок клас кожа на алигатор.
  Трябва да се отбележи, че стойността на тези часове е повече от четвърт милион долара. За производството само на един съд за този модел часа от майстори на компанията отнема около година.
  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton

  Часовник Louis Vuitton
  Заедно с"Часовник Louis Vuitton" също четат: