• (5-04-2015, 15:27)   
 •   0   
 •  583 
Гучи

Ако модната марка произвежда качествени дрехи, то рано или късно той ще започне да пускам и аксесоари. Оттогава, като модната Къща представи първия дамски часовник "Гучи", популярността на тях всичко расте, въпреки високата цена.

Аксесоари "Гучи": започна всичко?Производство на часовници Gucci започнало в далечната 1997 година. Тогава част от активите на модна Къща " придоби швейцарската фабрика Severin Montes. Разработването на дизайна и производството на занимавал специален отдел. Именно тогава е пусната първата колекция от часовници Gucci Timepieces.

Разбира се, солиден и много стилен външен вид аксесоар ще изиграе основна роля при избора. Но много експерти предпочитат именно тази марка и безупречно качество. Точността на напредъка и надеждността също е много силен аргумент при избора.

Дамски часовник "Гучи": набор отИнтересен факт: всяка година модна къща пуска до двеста дизайнерски проекти, разходите за които понякога достига половин милион долара, и всички ги изкупуват почти в шоуто. Заслужава да се отбележи, че в списъка с чакащи, които желаят да имат такъв аксесоар е претъпкано с години напред. А сега да разгледаме няколко от най-известните модели на часовници Gucci.


 • Гучи Вamboo. Това е новост от модната марка, представена в 1012 година. Разработване на принадлежи креативному директорът на Фриде Джанини, която продължава стил модерни чанти. Необичайна основата от бамбук е произвела фурор в шоуто. Така че всички любительницы чудеса и необичайни аксесоари, веднага се влюбват е новост. Важното е, че всички тези часове ръчно изработени. Факт е, че парчета бамбук предварително формират и нарязани за всеки продукт индивидуално. Този модел се предлага в тези цвята на циферблата: черно, сребристо и бежевом. Трайно сапфирен втекло предпазва циферблата.

 • Керамични часовници "Гучи". Предимство на керамика не само за дълголетие, но и на стилния външен вид. Не царапающийся корпус е значително удължава живота на продукта, както дизайн ви позволява да вземете вариант както за бизнес срещи, така и за неформална среда.

 • Колекция часовници "Гучи" от серията Twirl. Представена от неръждаема стомана и злато. Гривната е украсена с плат вложки и различни орнаменти. Каишка може да бъде метална или гумена. Корпус инкрустиран с 34 диаманти по 014 карата всеки. Необичайното в тази колекция - възможност за въртене на корпуса около своята ос.

 • Има и ръчен часовник "Гучи" от серия от унисекс. Серия G Rectangle с черупки с правоъгълна форма, цвят металик. Допълнена с черна гумена каишка, циферблат антрацитового оттенък. Има и колекция от G Collection. Циферблат кръг, направен от стомана, каишка перфорирана черен цвят от камилска кожа.

 • Има дори изключителна колекция часовници "Гучи", посветена на олимпийските игри в Пекин 2008. Фрида Джанини пусна цяла серия от осем различни аксесоари, серди, които са часовници I-Gucci. Общият дизайн на отображал символика и цветове на тези събития. Каишка е направена от тесненной червена кожа, на обратната страна на циферблата гравиране под формата на лого на марката и номера 2 и 8 което отговаря на годината на олимпиадата. Цялата колекция, с изключение на хронограф, е достъпна само за жителите на Китай и Хонг конг. • Gucci часовници и звезди  Отдавна селебрети расхаживают на килими път и срещи с представител на МЕДИИТЕ в луксозна и силни неща и аксесоарите от модна Къща. "Дружба" на известни личности и на марката започва с изветсной стил икона Грейс Кели. Тогава тя се появи в крехката шелковом шарфике Flora с логото на марката. Днес е продължение на това "приятелство" воплощено сътрудничество с благотворителни фондове. Певицата Мери Джей Блайдж основава фондация за развитие на жените. Модната къща пусна лимитированную версия Twirl с диамантена рамки и въртящият се корпус. Всички приходи от продажбите ще отидат в активите на фонда.
  Гучи

  Гучи

  Гучи

  Гучи

  Гучи

  Гучи

  Гучи

  Гучи

  Гучи
  Заедно с"Гучи" също четат: