• (5-04-2015, 15:28)   
 •   0   
 •  1572 
Висулки от злато


Златна висулка - това е малко бижу, че има огромно значение при създаването на резултатно начин. Днес златни висулки също толкова популярен, колкото и множество векове, когато те само са се излюпили. Те продължават да привличат хората си озадачаващи и радват окото с красота и грация. Ето вече няколко века са на мода остават златни медальони от жълто и бяло злато, което е чудесно хармонира със скъпоценни камъни и перфектно подчертава стил.

Такова внимание към тази малка мобилен аксесоар причинено не само го озадачаващи, но и способността да подчертае красотата и привлекателността на женското тяло. Висулка, тъй като никое друго бижу, може озарява зоната на деколтето и шията. При този медальон от злато няма да позволи, за да е в женски образ са някакви нюанси на вулгарност и вульгарности.

Мюсюлманските златни висулкиЗлатен медальон, може би, един от малкото аксесоари, който е не само украса, но и част от националната култура. Става въпрос за мюсюлмани, златни кулонах. За източните жени висулка от злато има специално значение. Много от тях носят традиционните мюсюлмански златни висулки дневно, това е част от традиционното облекло и националната култура. Което не е вярно за мъжете, които според религията нямат право да носят златни висулки, а още повече да демонстрира чрез тях нивото на финансовото богатство.

Сред източните жени са много популярни и авторитетни висулки, тъй като те са символ на безбедной живот в брака.

Сред европейските жени мюсюлмански висулки не по-малко популярни. Някои жени ги използват като украса, но в повечето случаи те по този начин демонстрират своето верую. Но не си струва да се сравняват мюсюлмански златен медальон с нательным християнски кръст бод, те са напълно различни задачи и функции. Така или иначе, европейските жени не използват авторитетни висулки, а избират по-фини и елегантни.

Най-често срещаните мюсюлмански висулка - това е висулка във формата на полумесец със звезда. Той може да бъде изпълнена от жълто и бяло злато, но често за направата на кулон се използват два вида злато, което добавя много изкушения и лукс, този декорация.

С какво се носят мюсюлмански медальон?Как правилно да носят златни мюсюлмански висулки?

 • Мюсюлмански златен медальон - това е луксозен и елегантен аксесоар, така че напълно отговаря на сдержанному вечернему заедно.

 • Елегантен медальон в ориенталски стил, добре изглежда с лека лятна рокля, или сарафаном деликатни нюанси.

 • Не си струва да се комбинират мюсюлмански златен медальон с декорации в различен стил. Особено бъдете внимателни с влязат с украшения-гривни. • Златни висулки във форма на знака на зодиака  Златни висулки във формата на зодия често избират подарък. Те са символ на принадлежност на собственика на един от дванадесетте зодиакални знака, като по този начин говорим на всички около вас, че собственикът е надарен с качества, които са присъщи на този знак. Много носят такива медальони и не давайки им някакво особено значение - за красота. Висулки във формата на зодия са подходящи за много стилове на облекло. Те са се харесало дори и на най-консервативните дами, които се придържат към скромното или предпазлив стил на обличане.

  Златни висулки с името  Днес, все повече и повече набира популярност златни медальони с име или първата буква на името. Такива медальони изглеждат чудесно както на врата, така и на ръка. Верижка с висулка във формата на надписи изглеждат много смело и екстравагантно. Така че, смели, уверени в себе си момичета често спират своя избор именно на такива кулонах от злато.
  Висулки от злато

  Висулки от злато

  Висулки от злато

  Висулки от злато

  Висулки от злато

  Висулки от злато

  Висулки от злато

  Висулки от злато

  Висулки от злато
  Заедно с"Висулки от злато" също четат: