• (5-04-2015, 15:28)   
 •   0   
 •  1047 
Дамски часовник Calvin Klein

Гуру на американската модна индустрия Келвин Клайн основава своя марка през 1968 година. В основата на концепцията на марката е развитието на обувки, дрехи и аксесоари в стила casual. Модерен гама от продукти е представен с огромно количество заглавия от дрехи и предмети от бита до парфюми и мъжки и женски часовници марка Calvin Klein.

Келвин отново и отново предлага нещо специално, нещо, което не е в арсенала на други марки. Изход за всяка колекция на марката придружава от оригинален рекламен ход, усиливающим възприятие на продукта. За реклама на техните продукти майстор привлича известни хора, а на рекламни клипове се превръща в незабравимо шоу.

Часовници Calvin Klein - качеството е над всичкоПърва линия часовници на марката се появява през 1997 година. Днес в маркови бутици на марката разполага с над двеста модели на часовници Calvin Klein Swiss Made.

Автор на първата линия часовници с лого във формата на две латински буква СК се превърна в Арлетт Эмш. Днес Арлетт е президент на компанията CK Watch Co. Оод, която произвежда швейцарски часовници Сalvin Кlein.

Елегантни модели на марката са спечелили сърцата на стотици хиляди модата и дендита. Притежателите часа СК Сalvin Сlein им стойност:

 • най-високо качество;

 • стилен дизайн;

 • подробна застрашено от прекомерна експлоатация на всеки елемент;

 • качествени материали;

 • надежден механизъм. • Всички часовници са оборудвани с механизми ЕТА, надеждни сгради от специална хирургическа стомана (316L), както и сапфировыми стъкла. Каишки за часовници Calvin Klein са изработени от висок клас телешка кожа. Някои модели са снабдени с двустранна джапанки, които с лекота се променят своя цвят. Доста често ръчни часовници Calvin Klein са снабдени с цял набор от подвижни ленти с различни цветове, което ще ви позволи да вземете оригинален вариант за всеки наред.

  Най-добрите модели часовници Calvin Klein  Разбира се, цената на часовници "Calvin Klein" е доста висока. Но истинските ценители на аксесоари на марката са готови да платят някакви пари, за да станат щастливи притежатели на нови модели на часовници "Келвин Клайн".

  Каталог на марката се обновява със завидна редовност. Буквално всеки месец се появяват нови колекции часовници Келвин Клайн. Разработване на дизайна на тези аксесоари се занимава с водещ дизайнер на тази модна къща Франциско Коста.

  Огромна популярност сред феновете на творчеството на Келвин Кляйна се радват на часовници Сalvin Кlein Рostminimal. Линията включва мъжки и дамски модели подчертано елегантен дизайн. Циферблат в черен или бял цвят, елегантна кожена каишка и фирмено лого на марката - елегантен стил на този на класическия модел е насочена към млади енергични хора, които вървят в крак с времето. За тези, които ценят индивидуалността и елегантност печеливш вариант ще станат класически бели часовници от Сalvin Кlein.

  Безспорен лидер в последните няколко сезона са часовници Сalvin Кlein Glam. Техният дизайн е едновременно проста и необичайно. На циферблат с правоъгълна форма, носеше блестящ стоманен пръстен. Елегантен каишка е продължение на циферблата и образува с него цялата композиция. На ръката На този модел ръчни женски часовници Келвин Клайн изглежда много елегантно. Благодарение на "празна" вътрешното пространство те изглеждат почти невесомыми. Едно момиче с такъв аксесоар на вашата ръка е трудно да не забележи!

  Сред колекциите часа Сalvin Кlein много елегантен изглежда модели с гривната или циферблат със златист или сребрист цвят. Златни часовници Келвин Клайн прекрасно се съчетават с коктейльным рокля или делови костюм.
  Дамски часовник Calvin Klein

  Дамски часовник Calvin Klein

  Дамски часовник Calvin Klein

  Дамски часовник Calvin Klein

  Дамски часовник Calvin Klein

  Дамски часовник Calvin Klein

  Дамски часовник Calvin Klein

  Дамски часовник Calvin Klein

  Дамски часовник Calvin Klein
  Заедно с"Дамски часовник Calvin Klein" също четат: