Всичко от света на
модата

Двойна висулки

5-04-2015, 15:29
2642
1
Двойна висулки

В идеята за двойка висулки е дълбока философия: как две сродни души (приятели или гаджета), а в непосредствена близост, стават едно цяло, така и да го свърже с висулки се свържем, да представлява цялостна композиция.

Всъщност идеята двойка висулки не е нова, но в последно време на изпълнение на тези интересни аксесоари намерил нова, по-модерна и оригинална форма. Така, днес са представени най-разнообразни висулки с оригинала съдържание и израз: така например, във формата на китара и бележки, ключалка и ключ, а също и други, просто стилни фигури, които не съдържат каквато и да е символика.

Някой да даде висулки половинки?

Разбира се, двойни висулки може да бъде отличен подарък за любим човек: възлюбен или на приятел.

Ако хората по някаква причина са далеч един от друг, значими други кулон ще символизира това, че все пак, независимо от разстояние, те са едно цяло.
Това обаче не е единственият повод за даване на двойка висулка: все пак, каквото и да символизира, въпреки това, той остава украса и затова е трупно решение може да се превърне в чудесно допълнение към начина на: медальони половинки създават в стил унисекс, че и двете части могат да се носят представителите на различни полове.

Как да изберете двойка и двойна висулки?На първо място изборът трябва да се изходи от това, за кого е предназначена значими други, а ако е приятел, тогава, естествено, символика на аксесоар трябва да съответства на характера на отношенията, и не съдържа надписи-признание във вечна любов. Също така трябва да се обърне внимание на това, какъв стил в облеклото се придържа към партньор: може би, той не може да го носи поради това, че висулка не се комбинира с дрес-код или представени във форма, която според него, phpshop_checkout_err_ccdate_inv.

Форма на кулон: двойка или двоен?Тази категория висулки се разделя на два вида:

 • двойка;

 • двоен. • Освен това, висулки може да се раздели на съдържанието:

 • символично, които се показват на символ;

 • естетически, които са израз на дизайнерски идеи и представляват абстрактни фигура. • Преди закупуване на кулон трябва да реши, дали тя ще бъде символ или просто красиво дизайнерско решение. Днес са популярни сдвоени висулки, които за разлика само от: например, един голям правоъгълник с множество камъни и цветен поставяне и подобен по-малък размер. Естествено, по-малък медальон е подходяща за момичета и масивна за мъже. Със сигурност това е най-неутрален от гледна точка на стил задължения висулки: те изглеждат добре и с вратовръзка, и с тениска.

  Също така съществува и друг вид на висулки, които въплъщават в себе си символ - сърце, разделено на кривата на две части, където по една половина отива на всеки партньор. Или, например, популярният древнекитайский символ на ин и ян, двете половини на когото също се разделя. Такива медальони наричат двойни. Тази категория аксесоари може да бъде представена и като пълномаслено продукт: пълен кръг на ин и ян или на сърцето и с двете половини, и тяхната разлика може да бъде само в цвят: за момичета - златист с черни, за мъжете - черен със сребрист. Такива медальони наричат парна баня.

  Двойка висулки в раздельности изглеждат като пълноправен продукт, който няма втората половина, така че този, който не иска да го разпространява особеност на този аксесоар, може да спрете избора на такива варианти.

  Двойна висулки по-дълбоки, по своя смисъл (най-популярният вариант - висулка с двете половини на сърцето), но за другите няма да е тайна това, че някъде има собственик на мач, който е много скъп на собственика на този аксесоар.

  Инкрустация кулон

  Също така преди дарением си струва да се договорят, може ли да нося приятел или любим орнаменти, инкрустирани с камъни или допълнителни материали. Модерни парни бани и двойни висулки често са украсени с един или няколко скъпоценни камъни, които изглеждат доста прости и в същото време оригинално.

  Надписи на кулоне

  Етикети придават кулону характер и често именно благодарение на него може да се разграничи, приятелска дали двойката. Така, висулка от две сърца може да бъде приветлива фокус поради надпис "best friend".

  Материал на изпълнение

  Сдвоени двойни висулки често се правят от:

 • сребро;

 • злато

 • бижута от стомана. • Желателно е да се спре избор на качествен продукт, тъй като евтини материали бързо се влошава, и това може да бъде неприятен момент, защото такава висулка символизира връзката, а облупившаяся боя, ръжда или потъмняването на метала съвсем негодное оформяне за такъв ценен аксесоар.
  Двойна висулки

  Двойна висулки

  Двойна висулки

  Двойна висулки

  Двойна висулки

  Двойна висулки

  Двойна висулки

  Двойна висулки

  Двойна висулки
  Интересен по темата
  Висулки от злато
  Висулки от злато
  Висулки от злато винаги са били модерни. Те са символ на финансово благополучие на жената и приятен за окото особен финес и красота. Нашата статия
  Колие със скъпоценни бижута-висулки
  Колие със скъпоценни бижута-висулки
  Колие със скъпоценни накити висулки днес са на мода, както никога, защото масивна продукти придобиват все по-голяма популярност. Какви скъпоценни
  Как правилно да изберете висулка на врата си?
  Как правилно да изберете висулка на врата си?
  Висулка на шията - това е много популярна украса, защото той може да каже много за своя притежател. Въпреки това, за да аксесоар произвежда желания
  Висулки Сваровски
  Висулки Сваровски
  Камъни Сваровски, макар и да са изкуствени, изглеждат много красиво и ярко блясък, привличане на вниманието към себе си. Както окачване с тези
  Двойка висулки за влюбени
  Двойка висулки за влюбени
  Ако ви обърна внимание върху това, каквото и оригинален подарък, за да представи своя възлюбен, тя да е символ на вашата любов, това е един от
  Висулки за приятелите на
  Висулки за приятелите на
  Сред широк избор на различни суспензии може да се намери прекрасен незабравим аксесоар, вторачени в който ще припомни на скъп човек. Дори ако това
  Сребърни медальони
  Сребърни медальони
  Цена практиката показва, сребърни медальони по-търсени от злато, или от всеки друг метал. Отчасти това се дължи на ниска цена, но това не е
  Висулки за влюбени
  Висулки за влюбени
  Висулки за влюбени - това е не просто красива финансирани, а е много лично нещо, символичная и скъпо на сърцето. Съвременното разнообразие на такива
  Висулки за най-добрите приятелки
  Висулки за най-добрите приятелки
  Чудесен символ на приятелство може да се превърне висулки, особено ако най-добрата ти приятелка разъезжаются за известно време или дори завинаги.
  Aлессия
  Aлессия Гости 23 октября 2015 08:47
  Може ли дa ми кaжете ценa нa първaтa двойкa медaльончетa