• (5-04-2015, 15:36)   
 •   0   
 •  587 
Часовници Armani

Часовници Armani - това е перфектната комбинация от италиански дизайн и швейцарско качество. Те могат да бъдат разпознати по целия свят благодарение на стилен градуирана набиране с дълги и тънки стрелки. Те са луксозни и в същото време са лесни, както и цялата скъпа класика, която никога не излиза начин.

Джоржо Армани основава компанията през 1973 г. и постепенно се добавя на няколко лейбов, най-известните сред тях са Emporio Armani и Armani Exchange. Не може да не се оцени изискана елегантност, стил, практичност и приложимост на неговите модели.

Часовници Emporio ArmaniСтилът на часовници Emporio Armani е безспорен лидер фэшн индустрия. В тях соединилась простота и елегантност. Има няколко колекции на тези часове:


 • Ladies - серия за жени. Красиви и стилни. Те стоманена гривна, стоманен корпус, строг черен циферблат с римски оформление. Въплъщение на ниско-ключ елегантност за бизнес-вумен. Те са в състояние не само да е часът, но и да се подчертае, състоянието и стил, своята обладательницы.

 • Fashion -стилни часовници. Особено зачаровывает играта кристали на корпуса, заедно с преливник седеф на циферблата. Тези часовници са подходящи за жените, които знаят си цената.

 • Classic - серия за феновете на класическата форма на циферблата и кожа каишка. Часовници ще хармонично изглежда на ръка делова жена, а също и момичета, които предпочитат стила casual. На всички часа присъства корпоративна стилизирана орел Армани.

 • Серия Sports - часовници, предназначени за жените и мъжете, които обичат движението и спорта. Те са специално изработени с висока водозащитной степен, хронограф, а гривната е изработена от гума.

 • Часовници Armani Led Watch - също така подходящ за любителите на спортния стил и на младежта. Дизайн на тези часове - строг минимализъм. При тях няма нищо излишно, само краткостта, елегантност и комфорт. Този вариант ще се хареса на тези, които не искат да има традиционните механични часовници. • Дамски часовник Armani са предназначени за по-успешна и елегантни жени. В тях не прояви метал и лъскави щампи - всичко е извършено на задържани стил. Тук само благородно злато и седеф. Може би затова, никога не минава мода, а и не затихва интерес към него. Само някои дамски ръчен часовник Армани, украсена с логото на марката от кристали Swarovski.

  Часовник Armani Exchange  Дамски часовник Армани от тази серия са предназначени за младите хора. Те са ярки, стилни и малко бесшабашные. Те с радост избират за много знаменитости.

  Трябва да се каже, че и сред мъжкия пол, те също се радват на голяма популярност, благодарение на комбинация от прости линии и нестандартен дизайн.

  Ръчен часовник Armani много са удобни и практични. Изработени са винаги от добри и качествени материали. Промени цветово решение на тези часове. В колекцията Color Time
  представени модели на оранжево-червени, сини, а също и кафяво.

  Часовници Armani Ceramica  Керамика само наскоро започна да се използва в производството на часа, но вече е придобила своите фенове. В края на краищата, този материал е устойчив на надраскване, а часове по-лесно и по-здраво от титан и злато.

  Часовник Armani Керамика са представени в две линейках - мъжки и женски. В тях се съчетават белия цвят, лаконичността. Те се вписват под всеки стил на обличане. Така че, момиче може да промени офис дрехи на вечерна рокля, но при това да не стреля часовници. Те изглеждат много хармонично и ги спокойно може да се носят всеки ден. Има в колекцията на Армани и унисекс часовници. Те са подходящи за любителите на този стил и разнообразни личности.

  Каишка за часовник Armani  Въжета за часа са:

 • кожени;

 • керамични;

 • титанов;

 • метални. • Някои модели часовници привличат вниманието към себе си още и ярък, изготовленным от кожата на щраус, каишка с апликации.
  Часовници Armani

  Часовници Armani

  Часовници Armani

  Часовници Armani

  Часовници Armani

  Часовници Armani

  Часовници Armani

  Часовници Armani

  Часовници Armani
  Заедно с"Часовници Armani" също четат: